lara light -> RE: Obvezni merilci ogrevanja v blokih (1.4.2010 17:38:18)
|
Hvala vsem za odgovore in mnenja. Jasno, najbolj pravično je, da vsak plača kar porabi. Naš blok nima še 10 let, pa vseeno še nima teh merilcev vgrajenih. No, zdaj jih bomo morali in v bistvu si vsi to že dolgo želimo., saj je vsak prepričan, da plačuje preveč. Ne vem pa, če bo en merilec pred vhodom v stanovanje, kjer imamo vsak svojo omarico z števcem vode, elekt...al bo varianta na vsak radiator, ker me na posvetu z upraviteljem ni blo. Mi imamo 5 radiatorjev: 4 + kopalnica (lojtrca) torej 5 kom. Na srečanju sostanovalcev je bilo za naše stanovanje povedano, da bo cifra 460 eur... vseeno se mi zdi, da bomo kar nekaj let rabili, da bomo znesek dobili noter. IZVIRNO SPOROČILO: dinika Pri nas bo za 5 radiarorjev(68 m2), cena okrog 250evrov: Imate pa drago. lp Hvala dinika. Ta cena je skoraj na pol naše, wtf?? Upam, da se tu še kdo javi, ki je v zadnjem času moral o tem razmišljati... potem pa v 'boj' za nižjo ceno. Lep večer![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|