Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Sled potu na belih oblačilih 31.3.2010 18:40:46
|
|
|
|
mini86
|
hja to bi pa tud js rada vedela
|
|
RE: Sled potu na belih oblačilih 31.3.2010 18:42:05
|
|
|
|
baguSka
|
tud mene zanima to..
|
|
|
|
RE: Sled potu na belih oblačilih 31.3.2010 19:02:37
|
|
|
|
enea
|
Probajte z belilom, oz. varikino za delikatne cunje, pustite v vodi ( z varikino) čez noč, potem pa operite normalno v stroju, ni treba splaknit, bo stroj, pa tudi druge cunje ne bodo oškodovane , ker je varikina za barvane cunje. Če je pa majčka prav bela-bela, brez kakršnih koli barvnih odtenkov, pa lahko tudi z navadno varikino. Edino kar je, nisem še probala, sem pa slišala, da po tistem pranju, perilo se ne sme sušit na soncu, ker postane rumeno.
|
|
|
|
RE: Sled potu na belih oblačilih 31.3.2010 20:33:07
|
|
|
|
malania
|
Ja, ti fleki res niso fajn. Jaz predvidevam, da so prej od kakšnih deodoroantov kot od potu. Moja mami taki cunje čez noč namaka v Vanishu. Potem pač da normalno prat.
|
|
RE: Sled potu na belih oblačilih 31.3.2010 20:52:14
|
|
|
|
blaža
|
Obstaja samolepilna zadeva, prav v ta namen in se nalepi na srajco v predlu pazduhe, da se prepreči te madeže.
|
|
RE: Sled potu na belih oblačilih 16.4.2010 0:12:06
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: malania Ja, ti fleki res niso fajn. Jaz predvidevam, da so prej od kakšnih deodoroantov kot od potu. Moja mami taki cunje čez noč namaka v Vanishu. Potem pač da normalno prat. sm probala in so se vedno...
|
|
RE: Sled potu na belih oblačilih 17.4.2010 8:21:08
|
|
|
|
malania
|
Jaz pa sem ravno pred kratkim slišala (od večih oseb), da zelo hvalijo Perwolov tekoči prašek, v taki beli flaši - baje da celo posivele cunje naredi nazaj bele. Sama ga sicer še nisem probala.
|
|
RE: Sled potu na belih oblačilih 25.4.2010 19:46:45
|
|
|
|
baguSka
|
Jah eno je da cunje postanejo spet bele, drugo pa je, da odstrani take trdovratne madeze.
|
|
RE: Sled potu na belih oblačilih 30.4.2010 21:01:33
|
|
|
|
Barbara_L
|
Poskusila sem že vse sorte, pa ni bolje. Verjetno je odvisno tako od tkanine kot tudi od samega potu...
|
|
|
|
RE: Sled potu na belih oblačilih 1.5.2010 11:26:31
|
|
|
|
mini86
|
Madeži od deodoranta Namažite z mešanico 1 dela belega kisa in 4 delov vode. Sperite. Ali pa madež navlažite z vodo, vtrite malo pecilnega praška in pustite čez noč.
|
|
RE: Sled potu na belih oblačilih 29.5.2010 19:27:57
|
|
|
|
posastka
|
mini 86: beli kis - alkoholni ali kateri drugi? ja tudi jaz sem probala že vse živo, tako da je zaenkrat edina rešitev majico v smeti in v šoping po novo
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?