malaMravljica -> RE: magicni loncek (31.3.2010 22:26:33)
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 Mini86, se nekaj bi te vprasala, ker vidim,da je tvoj bejbi mal vec kot 3 mesece starejsi od mojega in pravis, da ima sedaj 3 obroke GH. Do kdaj si samo dojila in kdaj zacela z GH, koliko pa sedaj se pije pri tebi? Ce seveda zelis odgovorit. začela z GH pri 6 mesecih in enem tednu, začela z zelenjavo da mi je nebi kasneje zavrnil zaradi sladkega okusa sadja..začela torej z zelenjavnim kosilom in tako je bilo skoraj dober mesec da je res sprejel zelenjavo-dala pa sem mu tudi že piškote..ostalo seveda dojenje..potem sem dodala pri dobrih 7 mesecih popoldansko malico-skuto+sadje, kefir+otrobi z ali brez sadja itd...in tako je bilo potem zelo dolgo..potem pa kar na enkrat opazim da za večerjo ko bi se moral dojiti ni bil zaintereseran oz so ga zanimale druge stvari mi ni preostalo nič drugega kokr da mu naredim kašo k jo je pa celo pojedu-tako sva prešaltala na večerjo..no in tako je še zdj, imava kosilo, pop.malico in večerjo. dojiva se pred spanjem od 21-22h enkrat, okol 6-7h in ob cca.9h js sm šla z uvajanji obrokov GH zelo počasi in ni mi žal..mi tko kokr je zdj ful paše in očitno tudi njemu saj je spustu nočni obrok okol 2h sam od sebe..pa tudi če bi se zbujal bi mu še dala.. upam da sm ti odgovorila če te pa še kej zanima pa kr upraš Ja seveda si pomagala. Res hvala. Jaz tudi mislim zacet pri 6m1t, ker sedaj bo v soboto imel 6 m in bom se teden dni pocakala, no mogoce se 2, vec pa ne smem. Si bom pa kar mal zapisala to tvojo varjanto, se mi zdi kar pametno. Pa pocasi bom tudi jaz uvajala, ne bom nic prehitevala zadev.
|
|
|
|