ponovno prebujanje 8 mesečnika (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


iva01 -> ponovno prebujanje 8 mesečnika (11.7.2005 12:51:44)

kake dva tedna nazaj se mi je nik začel ponovno prebujati ponoči, največkrat med drugo in peto uro,kaj mislite da je lačen, navadno mu dam okol osmih zvečer gosti obrok pol pa nekje med deveto in deseto uro zaspi med pitjem mleka(ko pije mleko kr zapre učke in miže pije), tako da ga odložim samo v posteljico,mislila sem da ga zebe in sem ga začela pokrivati ampak mu je bilo vroče- spi v pižamici odviso kako je vreme.
Cele noči je začel spati konec tretjega meseca.
LP




SISI25 -> ponovno prebujanje 8 mesečnika (11.7.2005 14:25:24)

Pri nas imamo točno takšen problem. Moja dva sta prespala celo noč že od prvega meseca dalje. Zdaj pri 7 mesecih pa sta se začela zbujati ponoči in jokata tako dolgo dokler jima ne dam za jesti.
sem tudi jaz najprej pomislila, da ju zebe, ker nikakor nočeta biti pokrita in sem ju bolj oblekla, pa ni nič boljše.
Tako, da jaz ti ravno ne morem pomagati. Upam pa, da bo bolje. Je pa že bilo nekaj o tem napisano, da zamenjajo spalno navado lahko tudi kasneje.




Carmen -> ponovno prebujanje 8 mesečnika (11.7.2005 15:50:35)

Iva01, moja tamicena je prespala celo noč že pri 1. mesecu, pa ga začela pri 3. nekaj biksati, pa pol spet spala celo noč, pa pol spet ni... Skratka, dojenčki menjajo navade, enkrat ti bo spal, drugič ne. Čisto možno, da je lačen. Vsaj pri nas vedno pije mleko, če se ponoči (ravno tako med 2. in 5. uro) zbudi.




Stran: [1]