postelja (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Vanja-7 -> postelja (11.7.2005 12:44:05)

Dones nameravamo iti kupit nove jogije in letve za v posteljo, moža full boli križ in bi radio kupili kvalitetne jogije in letve za posteljo, imate kakšne nasvete.

LP

smrka -> postelja (11.7.2005 12:45:30)

kaj pa dormeo, ki ga tako hvalijo? Drgac, pa ce ga kriz boli so boljsi malo trsi jogiji.

LONA13 -> postelja (11.7.2005 12:58:50)

midva sva kupla dormeo pa sva zelo zadovoljna. nič več naju hrbet ne boli, dobr spiva, pa cenovno so tud uredu! garancije je 12 let, pa če v 15 dneh ni kul ga lahko vrneš!

piščanc -> postelja (11.7.2005 13:01:58)

midva imava tud zdaj dormeo. je OK, zame precej trd, ampak če imam višji vzglavnik spim kot povh. najbolj je nezadovoljna tjaša, ker ne more skakati - pač ni vzmetnic :)-. Mož je imel težave s križem, za zdaj je OK.

iva01 -> postelja (11.7.2005 13:04:02)

jaz ti priporočam Dormeo meni je super

Tiamo -> postelja (11.7.2005 13:26:21)

Jaz sem jih pred enim mesecem kupila v Slovenski postelji, cenovno tam tam, za zdaj se ne pritožujemo. Pripeljejo ti jih v enem tednu. Imajo tudi letve (letve sem jaz kupila v Ikea, sem dvoje letev dobila za ceno ene tukaj v Slo), ti svetujejo, mi smo vzeli kombinacijo žepkaastih fedrov, lateksa in pene, srednja trdota in moram reči, da se ne zbujam več z bolečim križom.

Za Dormeo ti nemorem svetovati, eni ga hvalijo drugi grajajo. Vem da čakaš pa cca 1 mesec. Prijatelj se je že skregal z njimi, prvič ker se niso držali rokov dobave, zamujali so 2 tedna, potem ker so mu zaračunali prevoz pa so rekli, da bo zastoj. Pri slovenski postelji je prevoz zastoj, če kupiš nad 30.000SIT.

Odločitev je pa tvoja...

LP

Stran: [1]