Anonimen -> Cerklaža in pripetije (31.3.2010 10:09:33)
|
Pozdravljene. Noseča sem tretjič in drugi porod sem je končal sprezgodaj v 32 tednu, na prisilnem ležanju sem bila pa od 26. tedna, odprta 3 cm. Na srečo je bilo vse OK. Zdaj sem pa pri enem starejšem ginekologu pa še trenutno nisem v Sloveniji. Moja težava je zato kar zapletena. Vračam se v Slo za dva tedna in domenjena sem s Pušenjakom da mi bo naredil cerklažo. Težava je v tem da za to rabim napotnico svojega gin, ki tudi sam dela cerklaže in se bojim da mi ne bo hotel dati napotnice ampak bo hotel narediti sam. Domnevam sicer, da bi bili obe ok, ampak vseeno se mi zdi da Pušenjak bolj spremlja novosti. Ko sem bila že tako čisto fuč v drugi nosečnosti, sem morala doživeti še to da se dva zdravnika nista strinjala kako bi bilo najbolje za mojega otroka, eden je prelagal sprožitev poroda pri 29. tedno, zaradi možne okužbe otroka, druga zdravnica pa se s tem ni strinjala in tako sem pretrepetala še 3 tedne, na srečo je bilo vse ok, ampak mi je pošteno načelo živce. Bojim se da bo zdaj enako, da bo moj gin zahteval pregled preden mi da napotnico in me bo želel prepričati v svoj prav in na koncu bom čist fertik od tega kaj bi bilo če bi poslušala enega ali drugega. Ima katera kakšno podobno izkušnjo? Morda nasvet?
|
|
|
|