stolček dondolino (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

povhek -> stolček dondolino (11.7.2005 12:16:45)

Živjo,

če dva dni iščem navodila za stolček pa sem jih očitno založila.A ima katera za posodit oz. če mi lahko katera pove od kdaj lahko uporabljam gugalnik?
Od katerega tedna oz. meseca?

Lp.

Tinna -> stolček dondolino (11.7.2005 17:29:57)

Mi smo gugalnik uporabljali od dveh mesecev do nekje šestega meseca. Naslon popolnoma spustiš in stolček lahko višaš ali nižaš. Težji, ko bo :duda: postjal višje moraš nastavljat sedež. Gugalnik pa uporabljaš do teže otroka 10kg.
Upam, da sem ti kej pomagala, če te pa še kaj zanima ti kar vprašaj.

LP:sloncek::sloncek:

povhek -> stolček dondolino (21.7.2005 12:57:10)

Ful si mi pomagala.No potem bom pa še počakala dva tedna da bo star dva meseca.To bo užival!

Tinna -> stolček dondolino (21.7.2005 13:32:38)

No problem. Luka je tudi zelo užival v njem in pravzaprav ga lahko poskušaš dat tudi zdaj noter po par minutk. Se mi zdi, da smo ga mi dali že prej ko je imel dva meseca samo res po pet-deset minut na dan. Res, da mu glavca še ne stoji ampak saj ima uno oporico za glavo tako, da ni problema. Naš:duda: je bil tako vesel, ko se je gugal, da je parkrat kar zaspal v stolčku. Zdej pa še sedet ne upa pri miru, ko mu dajem jest. Non stop se premika in vstaja s stolčka, če ga zavežem pa mu ni všeč. Je pa res, da edino v stolčku lahko pojemo. Torej nam nam služi res dobro. Upam, da bo tudi vam.

Lp:rozica:

Stran: [1]