mika -> RE: Hudo vneta ritka! (24.4.2010 22:56:21)
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka IZVIRNO SPOROČILO: Urska09 Opazila sem, da mnoge hvalite otroški puder. Če ima večina mamic tako pozitivne izkušnje, zakaj ga potem pediatri odsvetujejo?[sm=zmeden.gif] Včasih so ga na veliko uporabljali... saj ga ne odvsetujejo, nikoli mi ni noben niti omenil, da je karkoli narobe, če ga uporabljamo. ne tukaj, ne na švedskem.. Men je P rekla, da se puder naredi v grudice in potem še bolj draži kožo. Drugače pa sem jaz uporabljala kremo namešano v lekarni- rumeno. Vmes so me naplahtali v MB lekarni, da več ne obstaja, da je nadomestek bebival, ki pa je zelenkaste barve in je trajalo dva -3 dni, da ritka ni bila več rdeča. kupila sem tudi praško pasto in jo šlo zelo počasi nazaj. Potem sem v privat lekarni spet dobila rumeno kremo. Po tej kremi je bilo takoj boljše....se spomnim, da je enkrat imela zvečer tako živo rdečeo ritko, da je bila groza. Zjutraj ni bilo ne duha ne sluha o rdeči ritki. Drugače smo jo uporabljali tudi, ko se je kje popraskala ipd, bepathen se lahko skrije. tudi mi smo nasedli reklamam, pol smo pa ugotovili, da ta krema vse pozdravi. Uporabljale so pa jo že naše mame za nas. Res pa je, da zaradi agresivnega marketinga veliko ljudi ne ve, da ta krema še vedno obstaja.
|
|
|
|