|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 12. del
14.4.2010 11:29:57   
maja1488
Koalček...farmville user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
14.4.2010 11:31:17   
šivilja
Sva ravnokar prišli iz očitno obveznega tedenskega obiska P - zaradi izpuščajev po luliki. Pikice so se združile v enakomerno rdečino, ki vidno raste.
Baje niso gliviceuser posted image Ma jaz bom vseeno probala s Canestenom, ker drugo itak ni pomagalo.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
14.4.2010 11:36:36   
ivanamdb
guten tag!user posted image
ne nismo se v nemciji, ampak vadim, a ne...user posted image user posted image
moram rect da mi je bilo lepo tale "odmorcek" brez mojega in male.... pa sem se celo stanovanje spucala - tudi pecico! pa vse preproge, ipd.... pa vse zlikala....user posted image
tko, spet nazaj v IT, nekaj sem prevajala, zdaj je fertik (upam), in je moj dans tamalo odpelal tasci....user posted image in spet moram vse pucat pa se likat. eh ne, likat k..... najdla sem eno zensko ki lika - 1kg - 5 eur. ma kaj se bom matrala! ma ni sans.
ok grem zdaj rihtat mal.

a ja, pa eno vprasanje - ma zakaj je folna kiselina tolk draga na "kontinentu" (mislim SLO, IT, ipd), v Angliji dobis skatlo od 120 za £1.5! zares!!!

pa pa

aha pa se grem vas mal prebrat kaj ste vse napisale (razen o farmville-u....)

< Sporočilo je popravil ivanamdb -- 14.4.2010 11:39:20 >

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
14.4.2010 11:46:33   
koala.cek
AJAAAA...mater sem en bukseljuser posted image

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
14.4.2010 11:48:16   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Sva ravnokar prišli iz očitno obveznega tedenskega obiska P - zaradi izpuščajev po luliki. Pikice so se združile v enakomerno rdečino, ki vidno raste.
Baje niso gliviceuser posted image Ma jaz bom vseeno probala s Canestenom, ker drugo itak ni pomagalo.

Tako je imela Z. Sam se ne spomnem, da bi ble prej pikice. Je blo vse tko rdeče, prav mal natečeno. Probala vse živo, na koncu je pomagal samo Lasepton, po dudičinem priporočilu. Dobiš v lekarni brez recepta.
Probala praško pasto, ribje mazilo, Sudocrem, bepanthen...

Na koncu sem ugotovila, da ima tako ritko po tem ko pokaka bučke. Ji ne dajem več.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
14.4.2010 11:57:18   
maja1488
Evo gospoična se je zbuila. Je spala mal več kot 2 uri. Jst sem pa vmes tla pomila, ker je bla katastrofa.
Zdej morm pa vse spet na mesto dat. To mi gre najbolj na živce.
Grem kuhat kosilo za Z, pol pa šibneva v mesto. Sploh še nisem ven pogledala. A dežuje? Sonca ni. Grem na okno špegat.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
14.4.2010 11:58:19   
maja1488
Dežuje user posted image
In hruška je začela cvetet. Lepo...spet bo polno čebel.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
14.4.2010 12:24:59   
PapuaNG
Moj mulo je tudi odspal skoraj dve uri, jst sem pa ta čas v trgovino skočila in spet celo tono pritrogala. Moram nabavait tisto torbo na koleščkih, ker tole je res ubitačno. Za kaj vse jst svoj hrbet žrtvujem!

Kruh je pečen, posoda in kuhinja pomiti, še tele tepihe iz kopalnice pa ene superge sem dala v stroj in se že sušijo. Ma sem pridna user posted image

Zdej grem pa počasi nekaj skuhat, da bo dragi imel kaj jesti v službi. Zaenkrat še spi, je prišel šele nekaj čez pet zjutraj domov, ob dveh pa spet dela. No, danes se mu bo dobro godilo-ima tudi casting za hude bejbe v kopalkah user posted image

Za kosilo bo pa kar rižota. Bom za vse skupaj naredila, pa je.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
14.4.2010 12:40:28   
lake
Tud T. je odspala svojo urco pa pol. Jst pa nisem nič nardila, no ja, perilo sm obesla. 

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
14.4.2010 12:43:20   
maja1488
Sej smo pridne. Z zdej je samo meso, ker zelenjava še ni kuhana.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
14.4.2010 12:44:02   
šivilja

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Tako je imela Z. Sam se ne spomnem, da bi ble prej pikice. Je blo vse tko rdeče, prav mal natečeno. Probala vse živo, na koncu je pomagal samo Lasepton, po dudičinem priporočilu. Dobiš v lekarni brez recepta.

Na koncu sem ugotovila, da ima tako ritko po tem ko pokaka bučke. Ji ne dajem več.

Rita je čist OK, tako da pomoje ni hrana vzrok, spredej je pa čist rdeče - pa to ne okrog luknjice, kor na žemljici - madona uporabljam strokovne izraze.

Koala.cek - včeraj smo pa ble na kosilu pri Vozi miško v Merc.

Doma je kaos, jaz bi mogla bit pa na dveh koncih khrati. Se še odločam kaj nardit

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
14.4.2010 12:52:58   
lake
Šivilja Najboljš da se vsedeš, skuhaš kavico in narediš nič. Pa ne pozabi zatemnjenih očal gor dat, se ti bo zdel da je itak vse pospravljen user posted image user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
14.4.2010 12:59:50   
šivilja

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Šivilja Najboljš da se vsedeš, skuhaš kavico in narediš nič. Pa ne pozabi zatemnjenih očal gor dat, se ti bo zdel da je itak vse pospravljen user posted image user posted image

Ma problem je v tem ker bo en od otrok razočaran, pa se še odločam kateri.

Samo glede na to, da smo včeraj šli He. poslušat v vrtec, ko so imeli nastop, se bom danes verjetno odločila za K. - ima namreč nogometno tekmo in želi, da ga pridem gledat, He. me pa pričakuje, da jo pridem bolj zgodaj iskat. Najraje bi šla z mano na tekmo, samo se mi pa časovno ne izide.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
14.4.2010 13:01:31   
šivilja
GLede pospravljenosti sem pa razvila že selektiven vid in na trenutke tega ne opazim, samo komentarji potem, ko se gospodar vrne iz službe, me pa včasih spravijo v slabo voljo. Moram razvit še selektiven sluh, sam to bolj pri moških deluje.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
14.4.2010 13:07:51   
maja1488

Rita je čist OK, tako da pomoje ni hrana vzrok, spredej je pa čist rdeče - pa to ne okrog luknjice, kor na žemljici - madona uporabljam strokovne izraze.

Koala.cek - včeraj smo pa ble na kosilu pri Vozi miško v Merc.

Doma je kaos, jaz bi mogla bit pa na dveh koncih khrati. Se še odločam kaj nardit

user posted image user posted image user posted image

Joj...nimam idej. Upam, da hitro mine.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
14.4.2010 13:40:09   
Leela
o what a day. One word: mother. Moram se še pomirit.

maja prav luštna kitarca. saj potem sem pa kar zadela user posted image . Hanna M. bo pa za M. Od mojga brat je tudi kitarist, na pol profesional. to pomeni, da ne zasluži dosti s tem user posted image

šivilja OMG kakšni podnajemnici. Bi se pa strinjala, da fakulteta ni noben kriterij za normalnost. Sploh vidiš v kakšnih javnih upravah, sveta marička.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
14.4.2010 13:49:57   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

maja prav luštna kitarca. saj potem sem pa kar zadela user posted image . Hanna M. bo pa za M. Od mojga brat je tudi kitarist, na pol profesional. to pomeni, da ne zasluži dosti s tem user posted image

šivilja OMG kakšni podnajemnici. Bi se pa strinjala, da fakulteta ni noben kriterij za normalnost. Sploh vidiš v kakšnih javnih upravah, sveta marička.

sej moj tut ne služi s tem user posted image  to je sam hobi. Je treba otroke pedenat user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
14.4.2010 13:50:46   
maja1488
Upam, da Z zaspi. Sem počistla, pol je pa od nekje jabolko vzela (olupljeno) in z njim čez celo dnevno in kuhnjo v roki drajsala. Super sled, kot nalašč za mravlje.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
14.4.2010 15:00:04   
ivanamdb

a ti dam kljuce od stanovanja? gres mal tam in si sama, mal relaksa, tv, nobenega ne vidis... (edino ni nc za jest...razen ene pastete...)

ha ha res! moja teta je pravnica user posted image user posted image user posted image in res je....niso ji vsi doma!!!! user posted image user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
14.4.2010 15:05:39   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb

a ti dam kljuce od stanovanja? gres mal tam in si sama, mal relaksa, tv, nobenega ne vidis... (edino ni nc za jest...razen ene pastete...)

ha ha res! moja teta je pravnica user posted image user posted image user posted image in res je....niso ji vsi doma!!!! user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Kosilo narejeno...čevapčiči, krompir in prebranac. Čakam jedce.
Z je tečna, noče spat, dela mam mam, hrano pa ven pljuva...
Grem pol z M na pravljico. Fantazija.

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
14.4.2010 15:41:41   
PapuaNG
uf, mi smo pa že zdavnaj pojedli. Je bil še kolega tukaj, sva malo poklepetala. Zdej pa tamal že liže vrata user posted image Upam, da še kaj zaspi kmalu, se mi tako nič ne da user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
14.4.2010 16:05:48   
Leela
ivana hvala za ponudbo user posted image . Danes sva bila midva pri njej.

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
14.4.2010 16:09:55   
Dudica1
Dan!
Šoping zeeelo uspeše,sem si še celo nekaj zase kupilauser posted image ,drugo vse za otroka user posted image

mama11 lepo te je bilo spoznat in s tabo kavo pit.Se mi zdi da bi lahko še kar govorile in govorile... user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
14.4.2010 16:10:00   
ivanamdb

čevapčiči, krompir in prebranac.

mnjam mnjam mnjam mnjaaaaaaaaaaaaaaaam
jaz bi tudi!!!! user posted image    :-P

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
14.4.2010 16:18:29   
ledenka
M. končno spi... prvič danes! čas za moje kosilo user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako dolgo naj otrok spi skupaj s starši?
Večerno sedenje ob otroku nikakor ni razvajanje, temveč nudenje podpore v umirjanju otrokovega sistema, ki se sploh po g...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.