|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 12. del
13.4.2010 9:21:26   
petrazg
Jutro...

Otroci so pridno spali, samo mami je zaspana, ker je nekaj za šolo poskusila delat, samo poskusila, zabila nekaj časa, naredila skoraj nič. No, vmes sem šla račune plačat...user posted image

Tile članki o slavnih in njihovih družinah mi gre pa vedno bolj na živce. Madonca, kar vsi se imajo oh in sploh lepo, uživajo s svojimi otroci, nikoli niso poredni, tečni, spijo celo noči... user posted image

Lake... medve s Tubby greva dons do Mercatorja na kofi...
Čarobni dan... mi tudi gremo user posted image ... se moramo malo zmenit, da se vidimo Koalček, Maja... Gre še katera?

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
13.4.2010 9:25:01   
petrazg
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Jutro!

Spet en beden dan.

A kera ve kdaj bo sonce?

Za vikend naj bi bilo lepo...

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
13.4.2010 9:25:37   
šivilja

IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Jutro...

Otroci so pridno spali, samo mami je zaspana, ker je nekaj za šolo poskusila delat, samo poskusila, zabila nekaj časa, naredila skoraj nič. No, vmes sem šla račune plačat...user posted image

Tile članki o slavnih in njihovih družinah mi gre pa vedno bolj na živce. Madonca, kar vsi se imajo oh in sploh lepo, uživajo s svojimi otroci, nikoli niso poredni, tečni, spijo celo noči... user posted image

Lake... medve s Tubby greva dons do Mercatorja na kofi...
Čarobni dan... mi tudi gremo user posted image ... se moramo malo zmenit, da se vidimo Koalček, Maja... Gre še katera?

Petra - kdaj gresta na kofi???? A sprejemata družbo.
Sicer imam počeno gumo, samo bom pa z eno staro marelo pridirkala

Ja, a ni čudno pri teh slavnih - vse je tako idealno - do ločitve

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
13.4.2010 9:27:58   
šivilja
Čarobni dan - sliši se dobro, samo jaz sem rahlo klavstrofobična na množičnih prireditvah. Sem strašno živčna, pa vsak bi šel na svoj konec pol pa bolje, da ne gremo.

< Sporočilo je popravil šivilja -- 13.4.2010 9:28:16 >

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
13.4.2010 9:28:02   
tubby
Maja Šivilja mislita da gre res za kontaktno alergijo? ma pa nos zabasan že kar ene 10 dni... nekam podobne znake dobiva kot T, pa mi to ni všeč user posted image

petraZg kdaj se dobimo? Tam ob 12h?

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
13.4.2010 9:28:29   
tubby

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Jutro!

Spet en beden dan.

A kera ve kdaj bo sonce?

Za vikend naj bi bilo lepo...

Jupi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
13.4.2010 9:29:00   
Dudica1

Mene si spustila user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
13.4.2010 9:30:55   
šivilja

IZVIRNO SPOROČILO: tubby

Maja Šivilja mislita da gre res za kontaktno alergijo? ma pa nos zabasan že kar ene 10 dni... nekam podobne znake dobiva kot T, pa mi to ni všeč user posted image

Tubby - včasih za kožne probleme sploh ni ene pametne razlage. Je pa na žalost tako, da če ima en v družini je večja verjetnost, da bo imel še drug. Na žalost. Je pa tega vedno več iz generacije v generacijo in to povezujejo z vsemi kemikalijami s katerimi prihajamo v stik in vedno večjo sterilnostjo

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
13.4.2010 9:32:43   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja
Ja, drugač me pa grlo boli, da komaj požiram.

user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: lake
Kaj bomo dons počel. Gremo na kak kofi?

Jaz bi šla. Sam ima tamala spet bronhitis. A je to nalezljivo?user posted image user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
13.4.2010 9:33:16   
maja1488

Lahko da sploh ni posledica alergije. A na kakih testih sta bila? Težko rečt. AD je 100 vrst in 100 vzrokov. Še P si niso glih na čistem glede tega. Poskusi kako kremo za AD. Če ne bo bolje, pol je najbrž alergija.

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
13.4.2010 9:39:12   
tubby
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Lahko da sploh ni posledica alergije. A na kakih testih sta bila? Težko rečt. AD je 100 vrst in 100 vzrokov. Še P si niso glih na čistem glede tega. Poskusi kako kremo za AD. Če ne bo bolje, pol je najbrž alergija.

T je bla na kožnih testih vse neg. zdaj bomo šli na bioresonanco, ma kera izkušnje s tem? uporablja Elidel za kožo, kdar je ok pa Adermo

za m pa nismo še nič, zdaj se je začelo pojavljat

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
13.4.2010 9:40:09   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A
Jaz bi šla. Sam ima tamala spet bronhitis. A je to nalezljivo?user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
13.4.2010 9:42:20   
petrazg
Šivilja si pa smotana user posted image ... zaželjena si zraven, pa vse druge tudi seveda... Ob 12. v Mercatorju...

Tubby... a pa je sigurno mleko krivo... kaj , če je pa kaj druga. A si mu dala kakšno novo sadje ali kaj podobnega prvič? A. je bil takšen pikat po antibiotiokm s penicilinom oz. po jagodah, še sedaj ne vemo, ker testi niso nič pokazali...

Flaska... a že spet  , al kaj? Bronhitis je pa odvisno... če je virusni, je nalezljivo, če ni, pa ne... user posted image user posted image user posted image za malčico...

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
13.4.2010 9:43:03   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Ja, drugač me pa grlo boli, da komaj požiram.

user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: lake
Kaj bomo dons počel. Gremo na kak kofi?

A spet al kaj? Jooooj user posted image user posted image user posted image

Za nalezljivost ne vem...po mojem ne. Sam vprašanje, če ji bo pasal tisti klimatiziran suh zrak. Pa najbrž ima ful slab imunski sistem in ti mimo grede še kej stakne. Jst bi bla doma. Sorry.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
13.4.2010 9:46:59   
tubby
Flaska user posted image user posted image user posted image

petraZg ne vem, sem mu dala zadnjič ananasov sok, sm je mel že pred tem fleke, tako da ne vem. Zanimivo ker sicer res ne dajem še nobenih jagod in takih alergenih zadev - sm prejšnji tedn mal temne čokolade.... kok časa pa pol to traja?

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
13.4.2010 9:52:21   
maja1488

Flaska user posted image user posted image user posted image

petraZg ne vem, sem mu dala zadnjič ananasov sok, sm je mel že pred tem fleke, tako da ne vem. Zanimivo ker sicer res ne dajem še nobenih jagod in takih alergenih zadev - sm prejšnji tedn mal temne čokolade.... kok časa pa pol to traja?

Če je od alergije traja mal dlje, kot traja, da se alergen izloči iz telesa. Če ni od alergije pa odvisno. Z je flekasta že pol leta. Zdej je mal boljše, sam imamo eno novo kremo.

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
13.4.2010 10:26:36   
Dudica1
a ma katera samsunga user posted image
če mi lahko katera pove kako user posted image si izklopim ta vibrator!?!...mi gre na živce ker ga nikol ne slišim,imam mojega na servisu in me zdej ta heca ker nič ne vem kje ma kaj!!!

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
13.4.2010 10:33:55   
šivilja

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

če mi lahko katera pove kako user posted image si izklopim ta vibrator!?!...mi gre na živce ker ga nikol ne slišim,imam mojega na servisu in me zdej ta heca ker nič ne vem kje ma kaj!!!

preden sem pogruntala o čem ti govoriš user posted image user posted image user posted image mi je šlo polno grdih misli po glavi

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
13.4.2010 10:36:40   
šivilja
Tamala ima polne roke strjene krvi - zdaj moram po ugotovit od kje je user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
13.4.2010 10:38:41   
Dudica1

preden sem pogruntala o čem ti govoriš user posted image user posted image user posted image mi je šlo polno grdih misli po glavi

user posted image user posted image user posted image ,tistega pa nimam ne nič bat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
13.4.2010 10:38:57   
Dudica1

Tamala ima polne roke strjene krvi - zdaj moram po ugotovit od kje je user posted image

uf od kje bi pa to mela...

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
13.4.2010 10:40:48   
maja1488

Iz noska? M se večkrat zgodi, da ji mal teče, najbrž kaka žilica poči. Pa pol opazim šele, ko pade tole strjeno ven.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
13.4.2010 10:42:09   
maja1488

Iz noska? M se večkrat zgodi, da ji mal teče, najbrž kaka žilica poči. Pa pol opazim šele, ko pade tole strjeno ven.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
13.4.2010 10:43:58   
Dudica1
T. je v nedeljo prvič v njegovem življenju tekla kri iz noska,sploh ne vem zakaj,nič se ni udaru...oz. brcnu se je v kavč kri mu je pa tekla iz noska pol user posted image user posted image ...nism nič razumela...sej a blo lohk kaj narobe,ne ane?

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
13.4.2010 10:46:53   
maja1488

T. je v nedeljo prvič v njegovem življenju tekla kri iz noska,sploh ne vem zakaj,nič se ni udaru...oz. brcnu se je v kavč kri mu je pa tekla iz noska pol user posted image user posted image ...nism nič razumela...sej a blo lohk kaj narobe,ne ane?

Nč narobe. To pride zaradi pritiska, kaka žilica lahko poči... Če je blo sam 1x ni nč narobe.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.