šivilja -> RE: Z majčki 2009 - 12. del (31.3.2010 15:08:12)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: šivilja IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 šivilja jaz sem s svojim zadovoljna. Jaz pa odkrito povedano ne - za tri otroke ne dobim niti 100€. Vem da so npr. v Avstriji veliko višji - ženske niso v službi in lahko s tem pokrijejo kar dobršen del gospodinjstva, jaz jim ne morem niti hrane kupit šivilja na žalost je v naši ljubi državi tako. Najmanj dobimo tisti, ki pošteno delamo in služimo svoj denar. Moja porodniška, z univerzitetno izobrazbo!, je skorajda takšna kot nanese od kakih mam, ki so brezposelne, tista pomoč plus otroški dodatek. Mi pa itak nimamo šans, da ga dobimo, ker cenzus presegamo. Sej ne bomo obubožali zaradi tega, ampak se mi pr.****njeno zdi, da za pošteno delo dobiš od države samo palico. Točno tako - midva sva ravno tako, da od države nič ne dobiva, samo povsod nasrkava (vrtec, davek) in ker vsa v javnih službah ne moreva nič skit in pogolfat. Tepejo naj spret pa zad, pa molzejo kjer hočejo. OK - če ne bi imela otrok, nama ne bi bilo hudega, s tremi otroci pa stanje ni več tako idealno. Priznam lahko bi bilo slabše ampak lahko bi bilo pa tudi precej boljše.
|
|
|
|