![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 12.4.2010 8:03:51
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Ktja, upam da boš imela danes vredu dan Pa tvoj naj se tudi izboljša
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 12.4.2010 8:14:10
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Ktja, upam da boš imela danes vredu dan Pa tvoj naj se tudi izboljša hvala
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 12.4.2010 8:24:31
|
|
|
|
Tanja_
|
Jutro! flaska ne bit žalostna.... Kakšno vreme Pa neki me po grlu praska...Pa pospravit bi mogla, pa učit se...Eh, najbolš da se v kot usedem, pa počakam, da me mine.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 12.4.2010 8:24:47
|
|
|
|
lake
|
Flaška Upam da boš zrihtala, kar koli je narobe.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 12.4.2010 8:31:54
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Flaška Upam da boš zrihtala, kar koli je narobe. hvala
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 12.4.2010 8:35:53
|
|
|
|
maja1488
|
Flaška ajetam...pol hodite z mojo pejatlco in njenim sinčkom na plavanje mi smo spali super...od sedmih do petih in pol spet do sedmih. Aja...jutro...naj bo dan lep!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 12.4.2010 8:44:25
|
|
|
|
koala.cek
|
tih deževen dan .....
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 12.4.2010 8:54:10
|
|
|
|
lananai
|
Dobro jutro! Flaska, sej bo, drži se! k.tja, srečno danes in naj čim prej mine! Za ostale pa - čim lepši dan. Pri nas pada dež.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 12.4.2010 8:59:23
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek tih deževen dan ..... du ju nid a hag?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 12.4.2010 9:10:53
|
|
|
|
lake
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek tih deževen dan ..... Zaprem oči, potujem daleč stran.... Lananai Zakaj pa maš podaljšano porodniško? Sm ferbec.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 12.4.2010 9:13:40
|
|
|
|
maja1488
|
Pri nas se prebija sonce.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 12.4.2010 9:19:03
|
|
|
|
koala.cek
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek tih deževen dan ..... du ju nid a hag? oh kje pa. no, mogoče rabim kakšno hišno pomočnico. ampak ni panike. mi paše tišina. mulček spi. kar zunaj na balkonu.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 12.4.2010 9:19:33
|
|
|
|
koala.cek
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Pri nas se prebija sonce. ma kje alora pa ti žviš ? pri nas ga ne bo, glede na trenutno vreme, še pol leta
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 12.4.2010 9:19:34
|
|
|
|
ledenka
|
jutro flaska tubby čestitam za Mjeve prve korake! naš M. pa je danes spal non-stop do ene pol petih sicer sva potem ob 6h noska pucala, pa ob 7h previjala... ampak tako se da držat
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 12.4.2010 9:19:44
|
|
|
|
PapuaNG
|
jutro, spali kar ok, če ne bi smetarji že ob sedmih ropotali na veliko, bi verjetno še kaj potegnili, tko pa...je pa danes neki sitkan, se noče sam igrat...če pa z njim sedim, je pa ok. Hudiček mali Sem mislila, da bo danes kaj lepše vreme, tko pa...sem pa zdej tri dni praktično sama doma, bo moj delal cele dneve, se že psihično pripravljam, jaoooo...upam, da bo mela mami kaj časa, da ga vzame, da se mi ne zmeša od mama mama mama mama mama K.tja, čim bolj uspešen prvi dan, jst grem pa jutri pogledat malo u službo, ker grem že itak do P, pa bom potegnila še do službe. Flaška Če rabiš sprostitev, se lahko tudi pri meni oglasiš, se bojo mulci igral. Alkohola imamo pa dovolj
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 12.4.2010 9:22:57
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG jutro, spali kar ok, če ne bi smetarji že ob sedmih ropotali na veliko, bi verjetno še kaj potegnili, tko pa...je pa danes neki sitkan, se noče sam igrat...če pa z njim sedim, je pa ok. Hudiček mali Sem mislila, da bo danes kaj lepše vreme, tko pa...sem pa zdej tri dni praktično sama doma, bo moj delal cele dneve, se že psihično pripravljam, jaoooo...upam, da bo mela mami kaj časa, da ga vzame, da se mi ne zmeša od mama mama mama mama mama K.tja, čim bolj uspešen prvi dan, jst grem pa jutri pogledat malo u službo, ker grem že itak do P, pa bom potegnila še do službe. Flaška Če rabiš sprostitev, se lahko tudi pri meni oglasiš, se bojo mulci igral. Alkohola imamo pa dovolj Sem pa ravno jaz hotela tebi predlagat, da če vama bo dolgčas, lahko prideta kaj na obisk. Če ti ga rata pa mami dat, je pa še bolje, imaš vsaj malo miru!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 12.4.2010 9:29:51
|
|
|
|
lananai
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Lananai Zakaj pa maš podaljšano porodniško? Sm ferbec. Ker sva bile s Tiso nekaj po bolnicah zaradi ene bakterije. Ji še vedno kri kontrolirajo, ker še ni OK. Saj drugače ji nič ne fali, samo se bojijo, da bi mogoče v vrtcu spet kaj fasala in bi bilo treba spet v bolnico. Imava vsak mesec kontrolo in se izboljšuje. Še par mesecev pa najbrž bo. Ne vejo pa, če je njena okužba z bakterijo posledica slabe krvi ali je slaba kri posledica okužbe. Tebi so tudi podaljšali, ane? Zakaj pa tebi?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 12.4.2010 9:37:45
|
|
|
|
lake
|
Ne men so zavrnili. Sm pa vložila ker sva hodile v razvojno zaradi asimetrije, in pa predvsem zaradi prenizke teže, ampak očitno jim to ni dovolj.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 12.4.2010 9:41:41
|
|
|
|
lananai
|
Sej včasih ne razumeš, kake kriterije majo... Kam so pa poslali za Tajo? Nam so poslali v MB. Najbrž majo več komisij.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 12.4.2010 9:47:45
|
|
|
|
lake
|
Pomoje v Ljubljano, tuki je pa itak loterija, odvisno komu prideš v roke.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 12.4.2010 9:50:26
|
|
|
|
PapuaNG
|
šivilja, mogoče se pa res oglasim enkrat te dni. Vreme je itak zanič napovedano, tko da zunaj kaj veliko ne bomo hodili. Pa moj ma za cel mesec napovedan ful enga dela, tko da bo bolj malo doma. Aja, a namerava katera na akcijo očistimo slovenijo? Jst bi ful šla, sam nimam kam mulca dat za cel dan, z njim pa ne vem, kako bi blo..
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 12.4.2010 9:55:42
|
|
|
|
majana79
|
mi smo misli it, pa bomo kar okol hiše mal pospravl, je dela še pa še... moj bo pa itak v službi
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 12.4.2010 10:00:47
|
|
|
|
šivilja
|
Majana - vćeri sem bla pa v vaših koncih - če si okrog treh slišala kakšno dretje smo bili to mi - s sestro sva peljali šest mulcev na sprehod od Čada do plezalne stene zraven Tivolskega gradu in nazaj. Jasno da sva jih s stene komaj dol dobili! Je blo kar fejst mraz, kljub sončki ki se je kazal, ko smo se pa peljali do Čada je pa deževalo s snežinkami.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 12.4.2010 10:02:09
|
|
|
|
Tanja_
|
Evo, posesala sem. Čakam, da H. zaspi, da še po tleh pomijem, ker mi sicer nonstop roke v lavor namaka. Kaj boste kuhale danes?Nimam idej....
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 12.4.2010 10:03:37
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Majana - vćeri sem bla pa v vaših koncih - če si okrog treh slišala kakšno dretje smo bili to mi - s sestro sva peljali šest mulcev na sprehod od Čada do plezalne stene zraven Tivolskega gradu in nazaj. Jasno da sva jih s stene komaj dol dobili! Je blo kar fejst mraz, kljub sončki ki se je kazal, ko smo se pa peljali do Čada je pa deževalo s snežinkami. sploh ne registriram kej posebej dretja, če bi poklicala bi ti pa sigurno pomahala zdej še lahko, ker ni listja
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiFOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.