šivilja -> RE: Z majčki 2009 - 12. del (9.4.2010 19:45:50)
|
Hudičev dan se približuje koncu - domov sem prišla ob sedmih. Sva prišli na očesno in so naju natulili, da morava na Metelkovo - prej je moja P. preverila, če delajo, pa je na internetu izgledalo, kot da ne, pa vratar iz Šiške je klical na Metelkovo in v 15min ni nihče dvignil. Potem sem H. že stotič danes napakirala v voziček oz. avto in na Metelkovo. Tam sem jih malo natulila, potem sva čakali uro in pol, da sva bili na vrsti. Torej - moja P. je bila zelo zaskrbljena zaradi njenega učka, ker ima zelo na široko pordelo, zatečeno in cel uček rdeč in zlepljen od gnoja. Okulistka, mi je dala napotke, kako oskrbovat - da ne bo pomote so popolnoma enaki, kot do sedaj in zdaj naj pričakujem izboljšanje [sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]. Skratka zabluzila sem cel dan, dobila enake napotke, da je še vedno vsa zabuhla in zagnojena. Edina razlika je , da imamo zdaj Tobrex v mazilu in ne kapljic. Kontrola po potrebi [sm=zmeden.gif] Zdaj mi preostane edino , da sprobam možev recept - da jo pustim več jokat, da se ji solzevodi prepucajo [sm=smiley13.gif] Meni se revica smili, ker je kot boksar po hudem boju, pomagat ji pa očitno ne morem nič, oz. nič bolj kar že delam, pa se ji kljub vsemu ponavlja vsak teden.[sm=smiley13.gif] Če je moje pisanje čudno - sem tako izmučena od celodnevnih obiskov zdravnikov, da nisem sposobna niti govorit. Ja, jedla pa tudi nič nisem. Maja - moj ti lahko zriše projekt za rušitev Upam, da mi bo moj pripravil kaj dobrega za večerjo. Ja H. pa zlepa ne bo zaspala, ker je zaspala po poti domov, čisto izmučena, zdaj pa potuje po dnevni sobi.
|
|
|
|