Tanja_ -> RE: Z majčki 2009 - 12. del (8.4.2010 10:10:38)
|
IZVIRNO SPOROČILO: tubby IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: tubby IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ tubby- blizu mojih se ena hiša prodaja tja bi vidva šla? Aha. Z veseljem. Zakaj?Se ti zdi predaleč? Mislim, slej ko prej bova rabila nekaj večjega-jaz osebno pa ne vidim toliko dodane vrednosti za življenje v Ljubljani, da bi se bila pripravljena zanj do konca življenja zapufat.Ker če bi hotel nekaj tako velikega kot je ta hiša, bi mogla dodat še kakih 400k €, če bi bilo to v Ljubljani. ne spoloh ni daleč - moji so pa že predaleč. Midva bi rada šla do 10 km iz Lj - pa ne veva na ker konec [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Ja, tvoji so malo dlje. Ampak je pa avtocesta, kar je pa tudi plus. 10 km ven je pa hitro. Tole kjer midva gledava je več kot 10, mislim da je do Rudnika ene 12km, ampak kot pravim cena je taka, da bi skor zamenjala za najino stanovanje, kar je pa ful plus. S tem da je kvadratura hiše dvainpolkrat večja od najinega stanovanja, parcela je pa tudi ogromna.
|
|
|
|