Tanja_ -> RE: Z majčki 2009 - 12. del (6.4.2010 16:56:39)
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Koala.cek - sva šla pogledat hiše - sem mislila, da če jih vidim, da me bo minilo, pa me ni. Še bolj so mi všeč. Razen cene in lokacije (da ni LJ). Kje je tam LPP - ker pri enem oglasu je napisano, da 200m stran? Končna 25 je spodaj pri štadionu, a ne? No ja, zdaj jo pa lahko pozabim.[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] šivilja točno tako je pri meni. Sva šla pogledat "najino" hiško, misleč, da naju bo oz. vsaj mene minilo. Pa me še bolj drži. Ta teden sva zmenjena s prodajalcem. Problem pri nama pa ni niti cena, niti lokacija, pač pa to, da morava prej najino stanovanje prodat, vmes pa lahko hiška gre[sm=smiley19.gif] lahko pa prej hiško zaarata, pa vmes stanovanje začneta prodajat [sm=smiley1.gif] sam to je pol tvegano, če ga v roku ne uspeta prodat... ko sva midva to počela, je uspelo, sam dobesedno do dneva se je poklopilo. šivilja, sem fauš [sm=smiley1.gif] sej bomo še šle, kajne? ja ledenka tko sva hotela-ampak kot praviš-je ful rizično. Ker če se ti mudi prodat, se lahko zgodi, da prodaš tudi pod ceno. leela moj se noče za toliko zapufat.V bistvu se on najraje ne bi nič. eelyy sicer ne vem, kako je s temi agencijami, ampak mislim, da ti agencija ne odkupi stanovanja ampak prodaja, pa pač če prodajo, ti poberejo nekaj provizije.
|
|
|
|