|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 12. del
2.4.2010 21:49:19   
FLASK_A
nočko punce... ne morem razmišlljat...

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 751
2.4.2010 21:59:51   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek
flaška - a ne veš da se v postelji in pri pijači da vse zment ? user posted image

po enajstih letih samo še tole pali user posted image

kolk si bla pa ti stara, ko sta začela???

nisem še 26, rečva tako.

o faaaak user posted image dobra si!

poročilo o jajcih - barvanje s papriko NI uspelo, jajca so enake barve, kot so bla. sem pa stresla v vodo CEL zavitek, 50 g.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 752
2.4.2010 22:14:02   
Leela
Jaz za pirhe barvo kupim.

Če vam bo pri taščah hudo se spomnite na Jezusa in na čas, kateremu je posvečena velika noč. Empatija.

Jaz bom vesela, če bomo vsi zdravi.

k.tja tiste hiške so nad avtocesto, v hribu. Se na slikci vidi da so v klancu. Nivo hrupa pa ne vem kakšen je, ampak na splošno je ac kar glasna.
L. je pa zobozdravnica luknjo namazala s premazom, mislim da je nekaj še gor dala. Prej je z ozonom osvetlila. Potem je hodil eno leto vsak mesec zobe premazovat. nazadnje mu je pa zvezdico dala. Zdaj ima čez 10 dni.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 753
2.4.2010 22:36:28   
majana79
leelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   da boste zdravi

ostalo mi pa ni v tolažbo, ker ne verujem in so mi ti prazniki bolj nek dogodek, kot pa da bi imeli duhovni pomen

Tanja, čestitke za nakup user posted image

zlagam perilo, ker se noče samo...

maja
, kje si?

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 754
2.4.2010 22:40:08   
HM84
Huh...12 del, bravo, bravouser posted image No, ne bom nakladala v brez veze...

Pr naši bajt je tud vojna...že par dni. Ja sej veste, babe znamo bit tečne (mhmmmmmmm, deci pa anglčki...))user posted image
Flaska, dej ga!!!!!!!

V glavnem, jaz sem letos kupila barvo za pirhe, pa morm rečt, da je kar nekako uspel, pa še par nalepk sm stisnla gor. No evo, slikca, ker sem se prejle lih z aparatom matralauser posted image

user posted image

user posted image

Pa dajmo probat vsaj Veliko noč lepo preživet, če smo (eni) se že za silvestrovo slabo imeli...

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 755
2.4.2010 22:42:02   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

leelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   da boste zdravi

ostalo mi pa ni v tolažbo, ker ne verujem in so mi ti prazniki bolj nek dogodek, kot pa da bi imeli duhovni pomen

hvala majana,

saj sem se samo hecala, malo črnega humorja user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 756
2.4.2010 22:48:19   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

hvala majana,

saj sem se samo hecala, malo črnega humorja user posted image

aja ok, pol se pa razumemo user posted image

HM, a veš da so te nalepke take že od kar jaz pomnim... kako se določene stvari ne spremenijo user posted image take pirhe smo mi delali še ko sem bila majhna

no jaz letos ne delam pirhov... je to šlo nekako mimo, bom naslednje leto, ko bo J. večji in mu bo mogoče zanimivo

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 757
2.4.2010 22:49:07   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: HM84

Pa dajmo probat vsaj Veliko noč lepo preživet, če smo (eni) se že za silvestrovo slabo imeli...

ej, kaj ti je blo pa hudega, a a a? te bom tako staškala, boš vidla user posted image user posted image

prav lepo sva klepetali! user posted image

(odgovor članu HM84)
Neposredna povezava do sporočila: 758
2.4.2010 22:49:16   
Anonimen
poročilo o jajcih - barvanje s papriko NI uspelo, jajca so enake barve, kot so bla. sem pa stresla v vodo CEL zavitek, 50 g.

ugotovila, da imam samo 3 jajcauser posted image , ostalih 6 s pretečenim rokom...
skratka: skuhala 1 jajce s papriko in kurkumo... je spremenilo odtenek na oker, a še vseeno so kuhani v čebuli bolj intenzivni...

grem še tista 2 skuhat v kavi, da bo dišalo.

uuuu, HM, lepi!user posted image    pa ne sam za praznike hodit na RR, še tako se kdaj oglasi!

Leela, se še jaz pridružujem, da boste zdravi!user posted image
upam, da O. tudi naslednjič dobi premaz čez zobke...

FLASK_A boj vzame toliko energije... kaj če bi se vidva rajši Kamasutro učila?

grem kuhat še tista 2.

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 759
2.4.2010 22:52:08   
ledenka
sem ravno brala temo o otrocih z DS user posted image in se vmes 1000x zahvalila, da je M. zdrav in živahen...

HM, lepa jajčka user posted image

majana, prazniki so zarad šunke pa potice user posted image

leela, zdravje pa itak user posted image

ne vem, a naj grem kavčat... nič se mi več ne da.eh ...

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 760
2.4.2010 22:53:03   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

FLASK_A boj vzame toliko energije... kaj če bi se vidva rajši Kamasutro učila?

grem kuhat še tista 2.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 761
2.4.2010 22:59:51   
eelyy
Babnice kaj vam dogaja sem se prav user posted image user posted image user posted image .Moji jajci bojo pobarvani iz navadne barve iz trgovine bolj na izi.

Jst sem bla pa danes pri tašči se sploh nisem nič psihično pripravla,ma sam da sem noter stopla mi je že vse dol padlo...je pa nebom vidla spet dolgo ker je nebo za praznike doma jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii in nebo skos težila!
Mater me zanima če bom jst zoprna tašča?
midva sva pa najmanj skupaj 5 let bo..kaj me še vse čakauser posted image

Ktja:ja čutim že brcike že kar nekaj časa.
Dudi:bravo za potico sam da je uspela.
tanja:super za nakupe imajo kakšna zniženja v zari..morm jst tud mal po kakšne nove obleke?
flaska:desci itak niso nič krivi pa skos so res angelčkiii....neskrbijo doma nič,ko pa pridejo o kok sem bogi je pa vse kar reče.
katmat:kesi zadnje dni te nič ni?

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 762
2.4.2010 23:00:16   
maja1488
Leela...tut jst ti pošiljam user posted image  za zdravje. Pa da se naslednji teden vidimo.

Tanja, čestitke za nakup user posted image

zlagam perilo, ker se noče samo...

maja
, kje si?

Evo...lihkar sem končala za dasnes. Jutri še potne naloge in sem fertik z marcem.
Moj je mogu v pisarno neki nardit user posted image
Zjutraj pospravljam, potem kuham, razveseljujem taščo...
Kdaj vi odrinete majanč?

A nebi šli v jebovce kr čez reko, pa se pr nas ustavte? A a kaj praviš?

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 763
2.4.2010 23:02:41   
maja1488
aja Tanja...bravo...sem vesela, da si neki našla. Čeprav sva se zadnjič z majano čudli, kako ti ni v emporiumu nč všeč user posted image

eely...še mal pa bo, ane? Kok cajt beži, ko je en bučko že doma. Jst tut nisem vedla v katerem tednu sem, ko me je kdo vprašal user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 764
2.4.2010 23:03:21   
majana79
joj kaj si ti pridna, spet mam slabo vest user posted image

ej nimam pojma, ob 2 mormo bit kao dol, vožnje je dobre 3 ure, odvisno od gužve

ko se zbudimo, morm še spakirat... po moje pred 10 ne bomo šli, garant

ampak maš pa ideje, veš user posted image sej teoretično res lahko gremo čez Reko, samo bi čist mal dlje trajalo user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 765
2.4.2010 23:11:30   
lake
No sej vem da me niste pogrešale.

Bla na koktejlu, posledično me zdej boli glava, in glavna stvar, T. spi pri babici, mogoče se še clo kej naspim. Čeprov je kr mal čudno gledat prazno pojstlco.

Jajc še nisem barvala, potice itak ne pečem, šunko bo pa mami dala.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 766
2.4.2010 23:15:03   
maja1488

joj kaj si ti pridna, spet mam slabo vest user posted image

ej nimam pojma, ob 2 mormo bit kao dol, vožnje je dobre 3 ure, odvisno od gužve

ko se zbudimo, morm še spakirat... po moje pred 10 ne bomo šli, garant

ampak maš pa ideje, veš user posted image sej teoretično res lahko gremo čez Reko, samo bi čist mal dlje trajalo user posted image

no...a vidš...dobr izgovor, zakaj si zamudila na kosilo. Kdaj pol pristavim za čaj?

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 767
2.4.2010 23:16:06   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Bla na koktejlu, posledično me zdej boli glava, in glavna stvar, T. spi pri babici, mogoče se še clo kej naspim. Čeprov je kr mal čudno gledat prazno pojstlco.

Fouš smo ti, zato te tut omenjale nismo. Sploh ne vem, če bi se pogovarjala s tabo...danes nekako ne pašeš v naš klan user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 768
2.4.2010 23:18:10   
maja1488
Kje je zdej moj....v avtu mam čokoladna jajca za tamali, ki ju kao velikonočni zajec prinese. In me je strah it dol. Zdej pa ne vem, al nej zberem tok poguma in tvegam, da se od strahu v hlače polulam al nej čakam mojga, da mu zakričim, naj jih prinese in tuki čepim.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 769
2.4.2010 23:19:49   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Fouš smo ti, zato te tut omenjale nismo. Sploh ne vem, če bi se pogovarjala s tabo...danes nekako ne pašeš v naš klan user posted image user posted image user posted image

ja točno to user posted image user posted image

maja, te pokličem ko bomo šli od doma user posted image user posted image user posted image

ej prej k si rekla da boš Z. vzela v šoping - sej ona mene ne mot, mene mot J. user posted image tko da jo komot vzameva s sabo, ona zihr ni nikol sitna

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 770
2.4.2010 23:20:20   
majana79

Kje je zdej moj....v avtu mam čokoladna jajca za tamali, ki ju kao velikonočni zajec prinese. In me je strah it dol. Zdej pa ne vem, al nej zberem tok poguma in tvegam, da se od strahu v hlače polulam al nej čakam mojga, da mu zakričim, naj jih prinese in tuki čepim.

a nima mobitela pr seb da ga pokličeš? user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 771
2.4.2010 23:33:36   
maja1488

Je že doma...zihr nas bere user posted image

Ok pol gre pa Z z nama, pa jo boš ti imela user posted image

A greste res blizu nas? No...mi smo doma...jajca bodo skuhana user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 772
2.4.2010 23:33:47   
majana79
grem, se je prejle prvič zbudil in jedel

upam da zdrži vsaj do 2

nočko!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 773
2.4.2010 23:34:56   
majana79

Je že doma...zihr nas bere user posted image

Ok pol gre pa Z z nama, pa jo boš ti imela user posted image

A greste res blizu nas? No...mi smo doma...jajca bodo skuhana user posted image

no prou, bom vidla kako zgleda punčko met user posted image

gremo čez Bregano, tko da te pokličem prvič ko bomo šli mimo vas user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 774
2.4.2010 23:39:50   
maja1488
Ok user posted image

Z se je tut zbudila. A veš, da sem zadnjič v tisti knjigi brala, da če otrok ne dobi dovolj kalorij iz mleka user posted image  čez dan, ga hoče ponoči. In že 2 dni dajem več mleka Z čez dan, pa ponoči ful boljše spi. Probaj.

Nočko...jst tut grem, sam še mal TM igram.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?