Anonimen -> RE: Z majčki 2009 - 12. del (2.4.2010 8:17:04)
|
jutro! sem zvečer spet z mulčkom zaspala! je težko sebe prepričat, da počakam, da on zaspi in pri tem sebe buditi... tudi U.jeva noč je bila bolj mirna. samo vsake toliko je pocucljal pa zaspal nazaj. maja, mine res baje šele pri 6. letih... takrat je pri mojem nečaku bila najhujša stopnja in takoj izzvenela. včeraj zvečer se našemu O.ju ni spalo in sem mu rekla "pa pejd v dnevno" v upanju, da je moj tam in ga bo nazaj v posteljo poslal... njega pa ni bilo in je šel mulček do babice. jaz pa v spodnjem perilu! ko sem se končno oblekla in šla ponj, ni hotel z mano in sem mu rekla, naj potem kar tam spi... no, ga je moj potem prinesel in mi O. reče "kaj si huda name, saj sem ti dal srček, ki sem ga naredil sam in sem ti rekel, da ne bom nagajal, ti pa ne boš huda name. sem pri babi samo očija želel počakati" ja, dejansko s takšnim dolgim stavkom brez zatikanj in slabe izgovorjave... sem se potem kar zamislila. je pa O. pol leta starejši od M., če se ne motim. majček. ledenka, super za M.! to, da se otrok nekje dobro počuti, je neprecenljivo. vse bolj ugotavljam, da se O. v svoji skupini ne počuti najbolje. ampak ni sile. v botaničnem se bi pa res lahko enkrat dobile. eelyy, delam v trgovini. in v desetih letih se je toliko spremenilo... na slabše, seveda, da me prav nič več ne mika nazaj. pa ne zaradi sodelavcev temveč zaradi same narave dela: zahtevajo vedno več za vedno manjšo plačo. pol naj jim bom pa še hvaležna? lake, a zdravstva potem ne priporočaš? ker ravno v tej smeri razmišljam da bi nadaljevala... če ne drugega, bi mi znanje tudi sicer prav prišlo... petra a, pridna! čez eno uro imava z U.jem zobarja... se morava pripravit.
|
|
|
|