maja1488 -> RE: Z majčki 2009 - 12. del (19.5.2010 9:31:33)
|
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG jutro, spali tako tako...ga je prebava mučila, ker ko se je sprdel, je blo ok, do naslednjega bujenja. Sem ga morala pa spet zbujat za vrtec zjutraj... aja, glede csd-mislim, da se določa po stalnem prebivališču otroka (če se prav spomnim). Pa še to-moj dragi spet išče dojenčke, tokrat naši pridejo v poštev. Torej: išče se dojenčke, stare od 11-14 mesecev, po možnosti bolj temnolase. Reklama se snema za Pampers, predvidoma od 6.-8. junija (ne vem še, a bo en snemalni dan ali več) v Ljubljani, honorar cca 300 evrov (še ni potrjen). Casting bo potekal v petek, 21.05.2010, predvidoma od 10-17h, lokacijo bodo še sporočili. V kolikor bi bil otrok izbran, bi spremljevalec moral imeti na razpolago cel dan. Morebitni interesenti naj pošljejo svoje podatke (ime, priimek in kontaktna telefonska številka ter ime, starost in spol otroka) na blaz.taljan@gmail.com, če vas pa še kaj zanima, me lahko pokličete na 040 234 616 (Andreja). Aja, prijavijo naj se samo tisti, ki so res pripravljeni sodelovati (se je zadnjič zgodilo, da si je ena mamica premislila, ko je bil otrok že izbran), da ne bo kasneje prišlo do nevšečnosti... No pol mi odpademo...imamo blondinko, pa še konkurenčne plenice nosimo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]
|
|
|
|