Tanja_ -> RE: Z majčki 2009 - 12. del (14.5.2010 15:09:26)
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Tanja...mi je povedala mami da je pozabla...kokoš. A ste se našle? kako ste se zmenle? Vse okej!Smo počakale pol urce, pa ji je šla ena druga gospa iskat, tko da smo že vse dobile, poračunale. Hvala ti!Upam, da bo uspešno. Dej mi povej, a je ta kozmetika za sončenje dobra?Jaz moram za naju dva nekaj nabavit, pa ne vem katero naj?Do zdaj sva vedno imela Lancas_ter, pa očitno sploh ni tok fajn, kokr je drag. Meni je OK. Jst imam en mesec pred morjem un dodatek s korenčkom v kapsulah. Pol pa za sončenje. Po sončenju je ful dobra, ker ima ful kolagena notr in se taka oljnata, sam se ful hitro vpije. Jst sm zadovoljna. A ti ni dala nobenih testerjev? Kura [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Eh, ni panike-nam je itak ful uslugo naredila, da je tja prinesla, ko je druge stvari delala. Bom pa kupila tele kreme. Sem malo gledala cene in niso visoke. Bom vse sprobala. No, za kapsule je malo prepozno[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|