ivanamdb -> RE: Z majčki 2009 - 12. del (13.5.2010 16:15:43)
|
zivjo punce sam na hitr se oglasim. ze dolg vas nc ne berem, tolk smo bli busy busy... same skatle! vrnili se v PO v nedeljo, sli na sistematski in cepljenje v pon. in se popoldan vrnili v IT.... pakirava se, pa vse za selitev planirava, in povrh vsega od vceraj D ima vrocino. in sva je pustili pri babici, da je ne bi vsak dan gor dol vlekli. vceraj smo ji dali eno svecko, in danes je ful boljse. pa veliko spi. moram se zrihtat stanovanje, se zadnje kofere spakirat, vse dat v avto, in jutri smer karlsruhe. nedelja smer dover in potem trajekt iz swansea za cork, in v torek spet gledat tiste bljak face v firmi....bljak! ze sem rezervirala karto za konc maja, vrnem se en vikend tako da bomo spet vsi skupaj za D rojstni dan. in ze planiram pocitnice za september - cel mesec na morju s D! a ja, a po sept...... boooohhhh?!?!?!?!.... to se ne vemo.....moj bo moral kaksen vrtec ali tagesmutter poiskat...ce ne.... pridem s D nazaj v PO, ker je dobila vrtec, pa tudi jaz lahko zacnem s s.p. kaj vi delate? upam da ni bolanckov! in tiste ki ze delate, kako gre? a je hudo? zdaj grem mal brebrat vnazaj, ce se D ne zbudi! xxx
|
|
|
|