|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 12. del
12.5.2010 22:24:55   
Tanja_
kati-ne vem.

Zdej gruntam, kaj nej jutri počnem s tamalo, ker če ne gremo ven ima čist preveč energije. Moj sprašuje, če ji dajem Red bull za pituser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
12.5.2010 22:35:37   
majana79
sej če ful ne pada, gresta vseeno lahko ven

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
12.5.2010 22:40:47   
majana79
grem, je bil dolg dan

nočko!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
12.5.2010 23:03:59   
ledenka
tu sem... sem M. cartala, ko je spal user posted image  pa duševno se pripravljam na šiht. moram torbico spakirat, sploh ne znam več user posted image  da ne bom plenic vzela zraven user posted image  pa premislit, kaj oblečt... težko!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
13.5.2010 0:57:38   
petra a
evo, danes ima moj mali rojstni dan user posted image

jaz pa spisano diplomo, sprintam in pošljem v pregled user posted image

bye bye

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
13.5.2010 0:58:36   
petra a
ledenka-lepo se mej na šihtu...pa da nauš res kkšne plenice s sabo vleklauser posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
13.5.2010 6:38:19   
koala.cek
user posted image mislim, posrano vreme

mi gremo ven, tudi če je dež. ampak problem je, ker se potem mali meče po lužah in ga stalno preoblačim. user posted image

a gre katera na festival družin ? sej sploh ne vem kako bo, če bo v soboto dež dež dež in hladnouser posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
13.5.2010 7:01:25   
koala.cek
ledenka - želim ti lep dan ! user posted image user posted image

in ostalim seveda tudi user posted image

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 4433
13.5.2010 8:02:13   
Leela
user posted image  user posted image  user posted image  mi je pomivalni stroj crknu. Kar kričala bi...pa še mravlje sem v kuhni najdla.

A ve katera za kakšen rabljen, delujoč pomivalni stroj, ki ga ne potrebujejo več? Za malo denarja...

Tega se mi ne splača popravljat, ker je prestar, novega pa še ne bi zdajle kupovala.

Vreme je pa res bruh, čist aprilsko.

petra a čestitke tvojemu tamalčku user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4434
13.5.2010 8:38:17   
majana79
Jutro!

spet vreme za ubit se... bova kar doma očitno

user posted image

petra a, čestitke! user posted image

ledenka
, upam da ne bo prehudo prvi dan, mislim nate

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 4435
13.5.2010 8:49:30   
PapuaNG
jutro,

pa kaj je s tem vremenom? Lani v tem času je blo vroče za znort, me pa vse s trebuhom, da nam je blo ja še bolj vroče. Se spomnim, da je blo ravno do dneva pred mojim porodom skos 30 stopinj in so v porodnišnici ravno dobro klime zagnali. Pol se je pa kar naenkrat shladilo, klime so pa še vedno delale, da naju je z mojim kar zeblo v porodni user posted image

Sicer pa spali še bolje kot včeraj user posted image Upam, da bo šlo tako naprej. Mali je že v vrtcu, jst sem pa za kofe s kolegico zmenjena. Sej kaj češ pa drugega počet v tem vremenu. Sem mislila danes okna pomivat, pa ne vem, kako bo....

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4436
13.5.2010 8:58:05   
petrazg
Jutro...

Da vas malo pogledam... ste vse nekaj pridne, ene že hodite nazaj v službo ... Ledenka, naj ti ćim lažje mine prvi dan...
VSE NAJBOLJŠE MALČKU od Petre !!!! Pa mamici čestitke za spisanje diplome user posted image user posted image user posted image

No, mi smo leteći zadnje dneve. Sta imela oba sistematiko, pa Lukca sem peljala zobarci, pa sama sem imela g in zobarja... se nam dogaja na polno...

Danes imam še vse spakirat za maladva in za naju... zvečer bo pa po moje totalna panika...

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 4437
13.5.2010 9:02:03   
petrazg
Aja, Šivilja, to moram... Jaz nisem tako moderna žena, da bi ga spustila. Mi ne pade v koncept moje predstave družine. Po drugi strani je pa tudi res, da to prakticira zelo veliko parov... in je čisto odvisno kako funkcionirata. Moraš mu pa povedat, kaj si misliš... potem se pa skupaj odločita...

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 4438
13.5.2010 9:32:36   
šivilja
Grozno vreme!

Sva nazaj iz ZD - sistematski in ceplenje. V glavnem vse OK.

Ja - glede dopusta. Se strinjam s tem kar so napisale Papua, Tanja , Koalaček in Petra. Ločenega dopusta še nismo prakticirali, razen po sili razmer - torej jaz imam več dopusta kot mož in sem potem kdaj sama z otroci na dopustu (na vikendu, lani en vikend na morju z mojo mami...). Mož je šel dvakrat na pol strokoven in pol zabaven smučarski vikend in to je to.
To potovanje nam je bilo predstavljeno kot nek pionirski projekt, strašno ugodno - one in life time chance. Zdaj ni več tako ugodno, malo sva pobrskala po netu in našla kar precej takih potovanj...
Sva včeraj računala in nanese konkreten znesek, povedala sem mu, da ne vem kako bi zmogla cel mesec sama, malo sva primerjala kaj si lahko za ta denar privoščimo kot družina... in zadeva vedno manj izgleda kot dobra priložnost (vsaj v mojih očeh, upam pa da tudi v njegovih).

Dete je vstalo ob petih in je temu primerno slabe volje.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 4439
13.5.2010 9:40:07   
Dudica1
Jutro

Midva sva bla že v hofeju in lidlu,majo v hoferju full lepe komplete,majčko hlačke in kapico...sm uzela 2 za T. in enega za Maja,res so luškani!

Pa na banki sva bla,jutr greva pa z mojim sama popoldne v šoping user posted image user posted image ...mogoče si že jutri najdem kaj za poroko drugač grem pa še drug teden enkrat

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4440
13.5.2010 9:41:25   
koala.cek
šivilja - kakorkoli se bosta odločila - se bosta sigurno pravilno in tako kot je vama pravuser posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4441
13.5.2010 9:44:30   
KatMat
poročilo....mojih težav še ni konec....skoraj da sm sla rakom zvizgat...po drugi dvojni dozi hormonov zacela zatekat v jezik,žrelo.....in smo spet tam k smo...v lab

Neposredna povezava do sporočila: 4442
13.5.2010 9:45:43   
KatMat
hvala da mislite name...upam da me ne bodo kej zafučkal

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4443
13.5.2010 9:47:58   
majana79
ojoj Kati pa to ni res no user posted image

da se to men nardi (po tistem kar je blo že v P), bi moj znorel... mogoče ne bi blo slabo da ga vzameš s sabo, pa mal povzdigne glas user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

držim pesti, da bo čim prej boljše!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4444
13.5.2010 9:52:14   
Anonimen
jutro!

sicer delam... pst! (spet spremenila izmeno)... sem malo poškilila,...
KatMat, drži se!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  a ščitnico so ti pregledali?

nič, hitim nazaj delat.

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 4445
13.5.2010 9:52:21   
petrazg
Kati user posted image user posted image user posted image Nekaj nisem ziher - a si ti jemala kakšno zaščito ali ne?

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4446
13.5.2010 9:58:12   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: petra a
evo, danes ima moj mali rojstni dan user posted image
jaz pa spisano diplomo, sprintam in pošljem v pregled user posted image
bye bye

bravo, bravo, bravouser posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

poročilo....mojih težav še ni konec....skoraj da sm sla rakom zvizgat...po drugi dvojni dozi hormonov zacela zatekat v jezik,žrelo.....in smo spet tam k smo...v lab

user posted image drži se in naj že kmalu pogruntajo kaj je narobe user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 4447
13.5.2010 9:58:46   
PapuaNG
uf kati to pa ni kul, da tkole zatekaš  Pa se jim nič ne sanja, za kaj bi lahko šlo? Upam, da hitro ugotovijo, za kaj gre, da bo Tija imela mamico (zdravo!) nazaj...

Meni je pa končno uspelo tiste slike oddat, tako da naj bi bile jutri narejene. Moram namreč kakšno sliko babici dat, da bo lahko pokazala svojega pravnučka Sej sem čist grozna, nisem še niti ene slikce od malega razvila...no, zdej mam vsaj izgovor, da čakam na nov računalnik

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 4448
13.5.2010 10:02:13   
šivilja
Kati - to pa ni več hec, upam da čimprej pogruntajo kaj je narobe

Petrazg - nisi še visoko nad oblaki????

NOVICA - sem klicala moža, da mu povem, da se mi zdi ALjaska slaba ideja in preden uspem povedat, mi reče da bo poklical, da ne gre user posted image user posted image user posted image , ker je predrago in predolgo. Priden možek.

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 4449
13.5.2010 10:02:44   
šivilja
Petra - sem ravnokar pogruntala, da je šele četrtek in ne petek

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?