Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 12.5.2010 22:24:55
|
|
|
|
Tanja_
|
kati-ne vem. Zdej gruntam, kaj nej jutri počnem s tamalo, ker če ne gremo ven ima čist preveč energije. Moj sprašuje, če ji dajem Red bull za pit
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 12.5.2010 22:35:37
|
|
|
|
majana79
|
sej če ful ne pada, gresta vseeno lahko ven
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 12.5.2010 22:40:47
|
|
|
|
majana79
|
grem, je bil dolg dan nočko!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 12.5.2010 23:03:59
|
|
|
|
ledenka
|
tu sem... sem M. cartala, ko je spal pa duševno se pripravljam na šiht. moram torbico spakirat, sploh ne znam več da ne bom plenic vzela zraven pa premislit, kaj oblečt... težko!
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 13.5.2010 0:57:38
|
|
|
|
petra a
|
evo, danes ima moj mali rojstni dan jaz pa spisano diplomo, sprintam in pošljem v pregled bye bye
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 13.5.2010 0:58:36
|
|
|
|
petra a
|
ledenka-lepo se mej na šihtu...pa da nauš res kkšne plenice s sabo vlekla
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 13.5.2010 6:38:19
|
|
|
|
koala.cek
|
mislim, posrano vreme mi gremo ven, tudi če je dež. ampak problem je, ker se potem mali meče po lužah in ga stalno preoblačim. a gre katera na festival družin ? sej sploh ne vem kako bo, če bo v soboto dež dež dež in hladno
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 13.5.2010 7:01:25
|
|
|
|
koala.cek
|
ledenka - želim ti lep dan ! in ostalim seveda tudi
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 13.5.2010 8:02:13
|
|
|
|
Leela
|
mi je pomivalni stroj crknu. Kar kričala bi...pa še mravlje sem v kuhni najdla. A ve katera za kakšen rabljen, delujoč pomivalni stroj, ki ga ne potrebujejo več? Za malo denarja... Tega se mi ne splača popravljat, ker je prestar, novega pa še ne bi zdajle kupovala. Vreme je pa res bruh, čist aprilsko. petra a čestitke tvojemu tamalčku
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 13.5.2010 8:38:17
|
|
|
|
majana79
|
Jutro! spet vreme za ubit se... bova kar doma očitno petra a, čestitke! ledenka, upam da ne bo prehudo prvi dan, mislim nate
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 13.5.2010 8:49:30
|
|
|
|
PapuaNG
|
jutro, pa kaj je s tem vremenom? Lani v tem času je blo vroče za znort, me pa vse s trebuhom, da nam je blo ja še bolj vroče. Se spomnim, da je blo ravno do dneva pred mojim porodom skos 30 stopinj in so v porodnišnici ravno dobro klime zagnali. Pol se je pa kar naenkrat shladilo, klime so pa še vedno delale, da naju je z mojim kar zeblo v porodni Sicer pa spali še bolje kot včeraj Upam, da bo šlo tako naprej. Mali je že v vrtcu, jst sem pa za kofe s kolegico zmenjena. Sej kaj češ pa drugega počet v tem vremenu. Sem mislila danes okna pomivat, pa ne vem, kako bo....
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 13.5.2010 8:58:05
|
|
|
|
petrazg
|
Jutro... Da vas malo pogledam... ste vse nekaj pridne, ene že hodite nazaj v službo ... Ledenka, naj ti ćim lažje mine prvi dan... VSE NAJBOLJŠE MALČKU od Petre !!!! Pa mamici čestitke za spisanje diplome No, mi smo leteći zadnje dneve. Sta imela oba sistematiko, pa Lukca sem peljala zobarci, pa sama sem imela g in zobarja... se nam dogaja na polno... Danes imam še vse spakirat za maladva in za naju... zvečer bo pa po moje totalna panika...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 13.5.2010 9:02:03
|
|
|
|
petrazg
|
Aja, Šivilja, to moram... Jaz nisem tako moderna žena, da bi ga spustila. Mi ne pade v koncept moje predstave družine. Po drugi strani je pa tudi res, da to prakticira zelo veliko parov... in je čisto odvisno kako funkcionirata. Moraš mu pa povedat, kaj si misliš... potem se pa skupaj odločita...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 13.5.2010 9:32:36
|
|
|
|
šivilja
|
Grozno vreme! Sva nazaj iz ZD - sistematski in ceplenje. V glavnem vse OK. Ja - glede dopusta. Se strinjam s tem kar so napisale Papua, Tanja , Koalaček in Petra. Ločenega dopusta še nismo prakticirali, razen po sili razmer - torej jaz imam več dopusta kot mož in sem potem kdaj sama z otroci na dopustu (na vikendu, lani en vikend na morju z mojo mami...). Mož je šel dvakrat na pol strokoven in pol zabaven smučarski vikend in to je to. To potovanje nam je bilo predstavljeno kot nek pionirski projekt, strašno ugodno - one in life time chance. Zdaj ni več tako ugodno, malo sva pobrskala po netu in našla kar precej takih potovanj... Sva včeraj računala in nanese konkreten znesek, povedala sem mu, da ne vem kako bi zmogla cel mesec sama, malo sva primerjala kaj si lahko za ta denar privoščimo kot družina... in zadeva vedno manj izgleda kot dobra priložnost (vsaj v mojih očeh, upam pa da tudi v njegovih). Dete je vstalo ob petih in je temu primerno slabe volje.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 13.5.2010 9:40:07
|
|
|
|
Dudica1
|
Jutro Midva sva bla že v hofeju in lidlu,majo v hoferju full lepe komplete,majčko hlačke in kapico...sm uzela 2 za T. in enega za Maja,res so luškani! Pa na banki sva bla,jutr greva pa z mojim sama popoldne v šoping ...mogoče si že jutri najdem kaj za poroko drugač grem pa še drug teden enkrat
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 13.5.2010 9:41:25
|
|
|
|
koala.cek
|
šivilja - kakorkoli se bosta odločila - se bosta sigurno pravilno in tako kot je vama prav
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 13.5.2010 9:44:30
|
|
|
|
KatMat
|
poročilo....mojih težav še ni konec....skoraj da sm sla rakom zvizgat...po drugi dvojni dozi hormonov zacela zatekat v jezik,žrelo.....in smo spet tam k smo...v lab
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 13.5.2010 9:45:43
|
|
|
|
KatMat
|
hvala da mislite name...upam da me ne bodo kej zafučkal
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 13.5.2010 9:47:58
|
|
|
|
majana79
|
ojoj Kati pa to ni res no da se to men nardi (po tistem kar je blo že v P), bi moj znorel... mogoče ne bi blo slabo da ga vzameš s sabo, pa mal povzdigne glas držim pesti, da bo čim prej boljše!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 13.5.2010 9:52:14
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro! sicer delam... pst! (spet spremenila izmeno)... sem malo poškilila,... KatMat, drži se!!!! a ščitnico so ti pregledali? nič, hitim nazaj delat.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 13.5.2010 9:52:21
|
|
|
|
petrazg
|
Kati Nekaj nisem ziher - a si ti jemala kakšno zaščito ali ne?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 13.5.2010 9:58:12
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra a evo, danes ima moj mali rojstni dan jaz pa spisano diplomo, sprintam in pošljem v pregled bye bye bravo, bravo, bravo IZVIRNO SPOROČILO: KatMat poročilo....mojih težav še ni konec....skoraj da sm sla rakom zvizgat...po drugi dvojni dozi hormonov zacela zatekat v jezik,žrelo.....in smo spet tam k smo...v lab drži se in naj že kmalu pogruntajo kaj je narobe
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 13.5.2010 9:58:46
|
|
|
|
PapuaNG
|
uf kati to pa ni kul, da tkole zatekaš Pa se jim nič ne sanja, za kaj bi lahko šlo? Upam, da hitro ugotovijo, za kaj gre, da bo Tija imela mamico (zdravo!) nazaj... Meni je pa končno uspelo tiste slike oddat, tako da naj bi bile jutri narejene. Moram namreč kakšno sliko babici dat, da bo lahko pokazala svojega pravnučka Sej sem čist grozna, nisem še niti ene slikce od malega razvila...no, zdej mam vsaj izgovor, da čakam na nov računalnik
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 13.5.2010 10:02:13
|
|
|
|
šivilja
|
Kati - to pa ni več hec, upam da čimprej pogruntajo kaj je narobe Petrazg - nisi še visoko nad oblaki???? NOVICA - sem klicala moža, da mu povem, da se mi zdi ALjaska slaba ideja in preden uspem povedat, mi reče da bo poklical, da ne gre , ker je predrago in predolgo. Priden možek.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 13.5.2010 10:02:44
|
|
|
|
šivilja
|
Petra - sem ravnokar pogruntala, da je šele četrtek in ne petek
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?