šivilja -> RE: Z majčki 2009 - 12. del (24.4.2010 22:18:58)
|
Velika dva spita na zgornji postelji pograda, malo dete drnjoha na kavču, ta da je bila enkrat za spremembo spalnica prazna ([sm=smiley1.gif][sm=jezicek.gif]). Drugače pa upam, da bo noč boljša kot je bil dan - ki je bil sicer čist OK, smo kar veliko naredili in pripravili že za dopust, samo K. je bil pa za čez balkon vršt (on ali jaz vseeno), He. se mu pa potem pridruži. Še dobro, da je H. trenutno tako priden in prisrćen otrok _ če bi bila še ona sitna, se pa res odselim. Vzrok vse sitnobe in nemogočnosti je pa, da bi šel moj otrok rad že jutri na vikend in ne šele v ponedeljek. Zdaj že vem, ker mi vsakič pred dopustom take zganja. IN potem je beyond prenosljivosti - to je načrtno žleht. In potem jaz lahko seveda s podvojeno hitrostjo pakiram in pripravljam za seboj, ko se moram še z njim ukvarjam [sm=hudicek1.gif][sm=smiley13.gif]. Zvečer (ko sem se malo ohladila pri zobozdravniku pri katerem sem spet bila) sva se malo pogovorila in sem mu skušala dopovedat, da s tem samo odlaga naš odhod... - bomo videli, ča bo jutri kaj bolje. Pa še prvi dan ne gre oči zraven, pride šele v torek - zna biti še zanimivo. SPet en dopustm, po katerem bi rabila dopust.
|
|
|
|