PapuaNG -> RE: Z majčki 2009 - 12. del (19.4.2010 20:25:03)
|
IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb a punce, a lahk recem da mi se ne gre spet nazaj v sluzbo! mislim, v to sluzbo, tolk mi na zivce gre sefica, pa se vse tiste zenske tam, take babe, vse brezveze, nobena nima karaktera, nc ne rece iskreno in posteno, take brez hrbtenice. in vse se pravijo tko friendly.....uhhhhhh bljak eh, to je itak v 90% primerih tako. Tut če na videz zgleda, da ni tako. Sploh če so ženski kolektivi, temu ne moreš ubežat. Pri moških je ponavadi drugače, ampak je vseeno ful odvisno od velikosti firme, starosti itd...Jst sem se že zdavnej nehala sekirat zarad tega. Me briga, kaj si drugi mislijo o meni-svoje delo opravljam korektno, s čim manj napakami, skušam ne prihajati v konflikte itd. In če komu to ni všeč, to ni moj problem. Sem pa mulca spravila spat. Spet je sumljivo zlahka zaspal, tako da se že bojim, kako bo ponoči. Mislim, da zvečer ni mel več temperature, tut živahen je bil tako, kot ponavadi. Pa dudo sem mu izdatno s calpolom namazala. Moram jutri nujno v lekarno po calpol, sem že zdej komi kej ven stisnila.
|
|
|
|