|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 12. del
18.4.2010 19:28:43   
maja1488
Flaška user posted image

Mi smo bli v Lipici...vroče za znoret, M je uživala 100 na uro, Z ne glih. Ji je blo preveč naglas.

Leela...a se pol kr za torek zmenmo?
Majana...glej, da boš lakina družba. Drugače pridem, te staškam, naložim v avto in peljem v KP.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
18.4.2010 19:32:38   
koala.cek
bili v lipici. crknjena do amena. trije desci so mi dvignili pokrov do platforme. user posted image

grem kolesarit, ker tud enga ne morem več slišatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
18.4.2010 19:34:29   
koala.cek
flaška - user posted image user posted image  ma spokaj nekam te bolezni. vrži jih čez oknouser posted image  nimam sploh nobene tolažilne besede, razen - spij en bandidosuser posted image

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
18.4.2010 19:48:53   
maja1488
Koalček...nisem te vidla user posted image

Mi je blo pa smešno, ker je vsak tadrug mulček delal neumnosti, trmaril...

Neposredna povezava do sporočila: 2504
18.4.2010 19:53:12   
PapuaNG
flaška, jst bom kr calpol dala, mi je bolj simpl kot svečke, voltarena pa itak nimam. Brat od mojga je skenslal obisk, bo probal it na masima. Tudi prav. Zdej pa ne vem, a bi mulca počasi že spat dala al ne, glede na to,da je do šestih spal user posted image Bom še mal počakala, da bo res zmatran, pa je. 

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
18.4.2010 19:59:50   
Anonimen
ojej... bolančki user posted image user posted image user posted image !

mi smo bili danes kar doma. glava družine je več ali manj dan prespal, mi3je z otrokoma pa smo prav uživali.
imela sem sprostitveno uro nakupovanja fasunge pri najboljšem sosedu.

gledam talente. mogoče bo kaj zanimivega.

(odgovor članu PapuaNG)
  Neposredna povezava do sporočila: 2506
18.4.2010 20:03:18   
Anonimen
Papua, a ste to snemali za Frutek?
kdaj in kje gledam, da vidim malega gospodiča?

(odgovor članu PapuaNG)
  Neposredna povezava do sporočila: 2507
18.4.2010 20:06:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek

user posted image

oooo! user posted image user posted image user posted image  lepo, lepo! prekrasno zna tvoj možek, koala.ček!

saj vem, ko sem "izbirala" življenjskega partnerja, bi ga morala poslati na preizkus ročnih spretnosti,...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2508
18.4.2010 20:10:30   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

ma ja user posted image ?? Moji bi bili čist pridni, L. samo enkrat rečem, F. pa spi, če je zaspan. user posted image

Je bilo veliko ljudi?

Torek bi bil vredu. V sredo raje ne, v četrtek pa sploh ne, ker grem v službo user posted image . Bi pa rada videla, da prideta še lake in majana.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
18.4.2010 20:11:57   
Leela
koalcek to je pa res dobro naredil.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
18.4.2010 20:44:48   
koala.cek
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Koalček...nisem te vidla user posted image

ja itak. sploh tam okoli enih, dveh ko bi morali spat. naš se je drl kot da ga iz kože dajem.

ma kako pa me češ videt ? je bilo milijon otrok in mamic.user posted image user posted image

no sej je bilo luštno. če ne drugega, je bilo lepo vreme. sonček. user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
18.4.2010 21:01:04   
Tanja_
Naš mladič ima tudi vročino-sigurno so zobje, mislim da ji zgornje dvojke ven rinejo. Sem ji dala pol svečke pred spanjem, pa bomo videli.

leela ti pa kar v službo?Še dobro, da greš v četrtek, bo teden čisto kratekuser posted image

No, sej jaz grem pa samo 6 dni za tabouser posted image user posted image . Ampak se tolažim, da itak samo šestkrat,potem pa spet dopust.user posted image

< Sporočilo je popravil Tanja_ -- 18.4.2010 21:02:28 >

Neposredna povezava do sporočila: 2512
18.4.2010 21:09:26   
lake
Evo otrok je omagal, je spala samo pol urce čez dan in je bla totalno sitna. Dobr da jo je vsaj tašča mal okol nosila.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
18.4.2010 21:31:10   
Dudica1
čer!

Za nami čudovit dan,res pri nas je deževalo v lipici pa prekrasen dan,vroče sonce da smo bili samo v jopicah user posted image user posted image user posted image ...uživala sta oba najbolj v hlevih ob konjih in potem na predstavi jahanja...in seveda kočije user posted image
Veeeeliko ljudi in vozičkov...

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
18.4.2010 21:32:21   
PapuaNG
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

Papua, a ste to snemali za Frutek?
kdaj in kje gledam, da vidim malega gospodiča?

Ne, zdej je blo pa za ministrstvo za promet. Smo se zahvaljeval, ker je blo lani manj prometnih nesreč. Sem žnj-krat morala hvala rečt user posted image Kdaj pa kje bo pa predvajan (če sploh bo user posted image ) pa pojma nimam...Men je važn, da plačajo user posted image
Je pa mulček prejle kar razpoložen ratal, se mi zdi, da niti vroč ni bil tok. Pa brez problema je zaspal, aleluja. Sem ga dala sam v posteljico pa navila tisto sviralo, da je mal odšpilal. Upam, da bo tako mirno tudi ponoči. Je mel pa še zmer skor 38,5, tko da je dobil mal calpola, za vsak slučaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
18.4.2010 21:44:02   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Naš mladič ima tudi vročino-sigurno so zobje, mislim da ji zgornje dvojke ven rinejo. Sem ji dala pol svečke pred spanjem, pa bomo videli.

leela ti pa kar v službo?Še dobro, da greš v četrtek, bo teden čisto kratekuser posted image

No, sej jaz grem pa samo 6 dni za tabouser posted image user posted image . Ampak se tolažim, da itak samo šestkrat,potem pa spet dopust.user posted image

to je bil plan, da šok ni prehud user posted image

user posted image  za H.

Zdaj pa likat...jeeee

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
18.4.2010 21:46:32   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

Zdaj pa likat...jeeee

jst sem danes srajce, k so ene par mesecev stale na vhodu, da jih moj odnese v čistilnico polikat user posted image

sej od jeze pol nč drugega nisem

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
18.4.2010 21:50:53   
eelyy
Evo sem pogledala slov. talente zdele še mojga oberem za masažouser posted image .O dobri ste da ste meli sonce v Lipici pri nas pa cel dan dež....če bi vedla da je tok lepo bi sugurno prišli,sem šla pa komaj ob 6h ven ko je nehalo in se malo zjasnilo.
Dejte mi povedat:kdaj odvajat preko dneva otrok od plenčk na kahlico?
Bolanči-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
18.4.2010 21:51:36   
Anonimen
majana, ne se jezit, no...

Leela, dobro izkoristi dneve pred četrtkom!

Papua, ne se smejat, to je davkoplačevalski denar... ma da predvajajo!

bodo kakšne slikice Čarobnega dne na fb? sonček bi tudi danes v LJ prav prišel.

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 2519
18.4.2010 21:53:25   
Anonimen
eelyy, tavečjega sem od pleničke čez dan odvadila šele pri 3h letih. kar je dokaj pozno. v vrtcu, se mi zdi, začnejo prakticirati kahlico tam pri letu in pol, če se ne motim...

(odgovor članu eelyy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2520
19.4.2010 7:56:31   
FLASK_A
helou

hvala, koalcek, je pomagalo. en mojito pa en heineken pa je bila polna mera. se mi je samo smejalouser posted image

Papua, jaz dam voltaren ker ima tamali krče. sej zato sem še bolj nervozna- če jih ne bi imel bi mi bilo lažje... Upam da je stanje pri vas že boljše.

lepo da ste včeraj uživali na čarobnem dnevuuser posted image user posted image user posted image fouš!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
19.4.2010 8:07:39   
koala.cek
morgen,

megla jeuser posted image

bolančki, pozdravite se. pa tile zobje naj že enkrat ven pridejo. da morajo prav takle halo delatuser posted image

zračni prostor se počasi odpira, torej je še šansa da kam pridemuser posted image user posted image

pa kej moram skuhat user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
19.4.2010 8:09:43   
lake
Dobro jutro!

Bolančki user posted image user posted image user posted image user posted image

T. je preživela prvič v svoji sobi, mama pa bolj tko. Sm bla z enim ušesom celo noč budna.

Koalček
Popravek, spet ga bojo zaprli, tko da še ne čist spakirat. user posted image Prihaja nov oblak.

Neposredna povezava do sporočila: 2523
19.4.2010 8:14:46   
FLASK_A
koalček, kam se ti pa mudi?

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
19.4.2010 8:34:04   
KatMat
user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Sinovi kot mame, hčerke kot očetje
Genetika je zapletena. Vemo le, da smo vedno bolj navezani na enega od staršev, kar je spet odvisno od kombinacije genov...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?