Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: aktualno vprašanje: 31.3.2010 16:01:26
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor Jeste regrat? z uzitkom, ampak ga nisem ze ZEEELOOO dolg... sama ga ne nabiram, povabi me pa tud ne noben....
|
|
|
|
RE: aktualno vprašanje: 31.3.2010 16:02:42
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dory jem, s krompirjem in jajcem in balzamičnim kisom :) tko ja!!! mljassk!
|
|
|
|
RE: aktualno vprašanje: 31.3.2010 16:03:15
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka z uzitkom, ampak ga nisem ze ZEEELOOO dolg... sama ga ne nabiram, povabi me pa tud ne noben.... Vidiš, tukaj pa razcepljene osebnosti nimajo težav.
|
|
RE: aktualno vprašanje: 31.3.2010 16:16:21
|
|
|
|
skuštrana
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana Ja, in me gledajo v našem selu ko zadnje čudo...Tista luda Slovenka, ki nabira travo in jo je Tukaj nimajo tega običaja.... Hehe, a res? A jim ni do regrada v soljati? Še boljše, več meni ostane....
|
|
RE: aktualno vprašanje: 31.3.2010 16:22:17
|
|
|
|
hmm...
|
Ne.
|
|
RE: aktualno vprašanje: 31.3.2010 17:17:50
|
|
|
|
bubu_bibi
|
ja :)
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?