Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Kaj vas najbolj moti pri svojem partnerju? 11.7.2005 15:17:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Ali drugace... Kaj nas najbolj moti SEBI.. To je isto!
|
|
|
|
Kaj vas najbolj moti pri svojem partnerju? 11.7.2005 15:38:17
|
|
|
|
Carmen
|
uh, pol sem pa jaz popolna :)
|
|
|
|
Kaj vas najbolj moti pri svojem partnerju? 11.7.2005 17:19:22
|
|
|
|
Taša
|
Sovražim ne bi glih tako rekla.. no moti me bo res boljša beseda:)- in sicer: -da moram vse sama zoorganizirati, vse se sama pogovarjat, vse sama zrihtat.... -ja včasih je preveč tih -moti me ko "cele" večere previsi za računalnikom -da je vsak dan ko pride iz službe najbolj zmatran človek na svetu:)-:)- -da moram včasih kar nekaj časa tulit, da se kakšne stvari lot -da je počasen..;), ko sam vrag jaz 10x prej naredim kakšno stvar -vse do potankosti premisli, nič ne planira vse na vrat na nos.:zmeden:
|
|
|
|
Kaj vas najbolj moti pri svojem partnerju? 11.7.2005 17:54:44
|
|
|
|
rubin
|
Mene pa pri mojmu motijo naslednje stvari: 1. ima nek rešpekt pred svojim fotrom in če njegov fotr kdaj kaj takega reče 'glupega' in nama kdaj kaj svetuje in se nama zdi bedasto je moj tiho in pol ko sva sama pa meni govori kakšne neumnosti klafta njegov fotr. 2. ne znajde se preveč, če je treba v hiši kaj na hitro popraviti, včasih se mi zdi, da še jaz znam bolje kaj popraviti, čeprav ga moram pohvalit da kar lepo napreduje. 3. kadar gleda kak film je tako zatopljen da me sploh ne sliši če mu kaj rečem in potem prav na pavzo pritisne in me vpraša, kaj sem mu govorila. 4.včasih če mu rečem naj gre npr. v kopalnico iskat kremo, me že takoj ko pride v kopalnico vpraša kje je in da je ne vidi, ne da bi najprej sploh pogledal. To so take male napakice, drugače je pa super fant in najboljši očka.
|
|
|
|
Kaj vas najbolj moti pri svojem partnerju? 11.7.2005 18:39:25
|
|
|
|
KiSsMyAsS
|
Moti me sam to, da vecino casa prezivi za racunalnikom in pol mene sploh ne uposteva, jst pa umiram od dolgcasa. Drugac pa nc posebnega :sloncek:
|
|
|
|
Kaj vas najbolj moti pri svojem partnerju? 11.7.2005 18:55:23
|
|
|
|
soncece24
|
1. ne zna domov z gostilne al pa s čage, al pa z obiska: vsi že napol spijo za mizo, on pa bi še kr ostal 2. predolgo je v kopalnici (frizurca) 3. če je ne bi imel prišravfane, bi še glavo zgubil, samo pobiram stvari za njim Našlo bi se še kaj malenkosti, samo že če bi št 1. uspel odpraviti, bi blo suuuuper.
|
|
|
|
Kaj vas najbolj moti pri svojem partnerju? 11.7.2005 18:57:41
|
|
|
|
rija
|
1.pozablja stvari: papirji, ključi, vse kar se mu zraven ne drži, 2. ko kam greva, ga moram zmeram čakati, ker se nikoli ne uredi pred mano 3. vse ostalo pozabim v isti sekundi, ko se zgodi. Hvala bogu!
|
|
|
|
Kaj vas najbolj moti pri svojem partnerju? 12.7.2005 7:32:55
|
|
|
|
*Neja*
|
Jasno, da prdim. Samo se pol ne sprenevedam, da nisem bila jst.
|
|
|
PROSTI ČASmamamajčaKadar podnevi otrok spi, se samostojno igra, vi:hitro preverim, kaj je novega na forumih, facebook-u (
32%)
prižgem TV in se malo uležem (
11%)
si skuham kavo, pregledam pošto, reklame (
17%)
čistim, pospravljam, kuham, ni prostega časa! (
39%)
Število vseh glasov: 270Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!