|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   napadi lakote
11.7.2005 11:07:52   
bobika
Dekleta, kaj naj naredim, da se že vprvih treh mesecih ne zredim za 20 kg? :((
Moj problem je, da mi je na momente slabo, pol pa sem kr naenkrat tak lačna, da bi lahko pojedla kaj bi mi kdo dal. Pred tednom sem shujšala za 2 kg in mi je blo prav fajn, ker imam že tako preveč kg. Niti apetita nisem imela kaj prida zaradi slabosti. Ta teden pa sem kg dobila nazaj. Saj ko mi ni slabo sem pa lačna. Ta lakota, pa je tak močna, da se začnem potiti in tresti, pol pa moram nekaj pojesti. Zgodilo se mi je že, da sem morala it jesti ob štirih ponoči, ker nisem mogla več spati. Pojedla sem dva keksa in je bilo vredu.
Bojim se, da bom s tem prehitro prišla čez mejo s kg.
Kaj ima katera podoben problem? In kaj jeste ob napadu lakote?
hvala za pomoč in lepo se imejte, čeprav dežuje!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   napadi lakote
11.7.2005 11:17:23   
Lumpi
tudi pri meni je bilo tako, sedaj se je pa stanje normaliziralo. Jaz sem jedla vse tisto, kar mi je pasalo.
Zaradi kg se pa ne obremenjuj, tud jaz jih imam že +5-13 tednov

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   napadi lakote
11.7.2005 11:18:25   
Andy13
bobika, kot prvo se ne sekiraj preveč zaradi kil.
Glede lakote pa najprej popij kozarec vode, za pomiritev lakote paše tudi topel napitek, npr. čaj, kakav. Pazi, da ješ več majhnih obrokov in da ješ uravnoteženo in kilogrami sami od sebe že ne bodo hitro naraščali.

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   napadi lakote
11.7.2005 11:41:03   
tina104
Ja, najprej poskusi z vodo ali nesladkanim čajem, potem pa si privošči kaj manj redilnega, npr. zelenjava, sadje, kak navaden jogurt... Saj bodo verjetno ti napadi lakote minili.

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   napadi lakote
11.7.2005 11:47:57   
LE&TA
Sončece, tud jst sem v 13t, mam pa 2kg več, no dans se nisem vagala, drgač se pa vsak dan na tešče, ker pri G me kr na hitro in površno pol je pa vedno kake pol kg več. 5kg se mi zdi dosti, a si drugače bolj suha? Jst mam že od prej kakih 5 preveč, sem mela dieto pred zanositvijo pol sem pa opustila tko da nisem dosegla željene teže! Tko da se tud zdej mal pazim!

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   napadi lakote
11.7.2005 11:48:26   
Talči
Poskusi tak napad lakote zapolniti s sadjem. Jaz imam sadje skozi v hladilniku in je prav priročno.
Pa kakav je tudi dobro mašilo za trenutne prebliske lakote.
Sicer pa se glede kg ne sekiraj preveč. Jaz sem jih do danes nabrala že +17, me je sicer skoraj vrglo, ko sem stopila na vago, ampak glavno da bo z :duda: vse o.k. Moje kile bom že porihtala, ko bo čas za to.
LP
Talči

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   napadi lakote
11.7.2005 11:54:36   
tinkatonka
oh..zdej ko je pa o hrani govora sem pa še jaz dobila napad lakote. Pa se morm kr mal nazaj držat. Mam za kosilo danes goveje zrezke v smetanovi omakci in široke pisane rezance...o mnjami...Sam kaj ko bo kosilo šele čez 1 urco :((:((

No drugače pa jaz napade lakote mirim s kakšnim sadjem, jogurtom, skutico ali pa skočim na vrt in si izpulim kakšen korenček, da potem zobam kot kak zajec ;)

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   napadi lakote
11.7.2005 12:01:28   
lelaval
Nosečnost pa res ni čas za hujšanje. Jaz sem jedla vse, kar mi je "pasalo" (najbolj sladko) in kadar mi je pasalo (magari ponoči), pa sem se vso nosečnost zredila 14 kg.:sloncek::sloncek: S tem, da sem od 16 tedna naprej imela strogo ležanje.
Uživajte raje v :nosecka:, v boj s kilogrami pa pojdite po končanem dojenju.

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   napadi lakote
11.7.2005 12:22:50   
bobika
Z vodo oz. pijačo, bi bilo vse ok, če se mi ne bi že kr na začetku gor postavla, predvsem voda. Prej sem jo tak rada pila (njam so bile tiste z okusi), zdaj pa mi gre kr na bruhanje, ko se silim s tekočino. Ne morem niti dva deci spiti. Na dan spravim komaj kaki liter, ah še to ne tekočine vsebe.
saj ne bi hujšala, niti slučajno, ampak res si ne želim toliko preveč kg, da bi na koncu še mogla kakšno strogo dieto izvajati (kot prijateljica).
Problem, pa je še v tem, da če obrok ni konkretn sem čez pol ure spet lačna.
Nekje sem brala, da pomaga čokolada, ampak meni se je tudi čokolada in večina dobrih sladic uprla.
Upam, da moji napadi lakote minejo čimprej.

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   napadi lakote
11.7.2005 16:00:07   
bambi
Jaz se pa glede kg ne sekiram preveč, sem v 25. tednu in sem se do sedaj zredila za 11 kg...... že v prvih 3 mesecih sem se zredila za kar 5 kg in ko sem moji G to omenila, mi je rekla, da glede na to, da sem suha, se lahko zredim tudi za 20 kg in ne bo problem...... sicer pa pazim, da jem zdravo, ampak ko sem pa lačna, pa ne mislim stradat..... rada jem krompir in ogromno testenin, sadje pa samo tisto, ki ni kislo, ker me grozno peče zgaga..... o svoji postavi bom razmišljala po porodu, moja mami se je zredila v :nosecka: za kar 30 kg, pa je po 4 mesecih že vse izgubila........ saj bo potem manj časa za hrano, ko bomo letale z vozički ;);););););););)

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   napadi lakote
11.7.2005 19:49:38   
Marogica
Tudi pri meni je bilo tako in sem se v prvi nosečnosti zredila za 25 kg. Jaz sem morala za čas med obroki nekaj najti, kar mi je zapolnilo potrebo po lakoti. In odkrila sem nekaj, kar še v življenju nisem jedla in marala. Zadišal mi je Cornflakes, vendar s hladnim mlekom. Tega sem pojedla toliko kot nikoli prej v mojih 39 letih skupaj. Takoj po porodu se cornflakesa nisem več dotaknila in tako je tudi ostalo.
Je pa res kriza, če si tako lačen. Mene je bilo sram iti kam na kosilo, ker sem poleg kosila ljudem še izpraznila hladilnik.
Dostikrat se mi je zgodilo, da sem nekaj pred kosilom pojedla doma, da me na obisku ni bilo tako sram moje požrešnosti.
Želim ti dober tek in lepo nosečnost

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?