picola1 -> A se rade prepirate? (30.3.2010 12:38:10)
|
Me je k razmišljanju vzpodbudil en post pred kratkim, ko se je ena uporabnica nekaj zapičila vame...in sem ugotovila, da bi pred enim letom sigurno odreagirala nazaj in se z njo zapletla v kakšno prerekanje...Zdej pa sploh nisem več čutila nobene potrebe po pričkanju...enostavno sem šla naprej... Sem tut zasledila zadnje čase tukej na RR enih par, ki so mnenja, da je treba se kao postavit zase, da je treba dat sogovorniku vedet, da nasilje rodi nasilje, da se na napad z vilami ne moreš branit s perjem (al nekej v tem smislu) itd. itd. Kakšno je vaše mnenje o tem? Kolk same čutite potrebo po tem, da se spričkate tukej al pa v real lifeu? A mislite, da morate nekaj rečt nazaj, se kao postavit zase al mislite, da je bolj pametno se umaknit in si mislit svoje? A se hitr pustite sprovocirat al imate dolgo 'vžigalno vrvico'? Mislite, da je za vaše reakcije 'kriv' vaš temperament (karakter) ali menite, da imate takrat, ko se zapnete s kom, tut same nekje problem, ki se ga ne zavedate? Ful me zanima vaše razmišljanje...aja...pa brezveze me napadat, ker se ne bom kregala z vami...[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
|
|
|
|