Ali kje rabijo (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

brbra -> Ali kje rabijo (11.7.2005 10:47:34)

informatika. Namreč imam polhen kufer teh razgovorov in povsod me odšlivijo na foro, aja vi pa ste ženska:zmeden2::grrr:Ne gospod jaz sem ono:)-Pa ne štekam, najprej dobijo mojo prijavo kjer piše, da sem ženska in potem na razgovoru me pa gledajo kot vesolca.
Zadnjič me je nekdo vprašal, če sploh lahko dvignem mašino s tal na mizo- pa se mi ni dalo več, pa sem mu rekla da lahko dvignem tudi njega, če je treba:zmeden2:
Tako da po tej varjanti ne bom nikoli dobila službe:((
Rada pa bi delala tudi v avtomobilizmu, tam sem pa sploh čudna:zmeden:pa kaj naj si pomagam, če je staršem materiala zmanjkalo, da bi fantka naredili pa je ratalo ono ven:)-
Se pravi, če katera ve da kje rabijo informatika - vzdrževalca sistema potem se priporočam :ups:

lp:sloncek:

smrka -> Ali kje rabijo (11.7.2005 10:50:05)

brba cisto isto sem jest dozivljala na razgovorih!!! Ce si zenska pa ce si brez izkusenj ... NOBEN TE NE SLJIVI!

KatjaP -> Ali kje rabijo (11.7.2005 10:57:45)

Od kod pa si doma brbra? Jaz delam v informatiki (nisem pa informatik), tako da kar nekaj ljudi poznam.

brbra -> Ali kje rabijo (11.7.2005 11:22:47)

Ja ampak jaz imam izkušnje in ni moja prva zaposlitev pa še vedno nič. Imam tudi nekaj vez ampak kaj ko ne pomaga, ker so te službe že kar nekaj časa vnaprej potalane.Pa informatika je itak tako široka da vsak zna le delček nečesa in je ful težko nekomu dopovedat da se lahko marsikaj naučiš in ne more vsak vsega znat:((Za povrh pa je še moj vodja informatike, samo kaj ko v napačnem zavodu in ful malo dela z zunanjimi sodelavci :(

Joj kako ti zavidam to Švedsko nimaš pojma- jst bi tudi šla pa moj :love:noče.

LP:sloncek:

KatjaP -> Ali kje rabijo (11.7.2005 11:45:56)

Smrka, daj prosim povej kakšna je možnost zaposlitve na Švedskem. Kako je pa z švedščino?

Tiamo -> Ali kje rabijo (11.7.2005 11:57:22)

pozdravljena sotrpinka...no tudi jaz sem "informatik" in to res v narekovajih. Trenutno na porodniški in si po končani porodniški, ne želim več delati v informatiki. :grrr: Res je informatika dost odprt pojem, in delodajalci se ponavadi ne zavedajo, da nismo serviserji. Meni prenašanje in montiranje računalnikov preseda in si ne predstavljam, da bom pri 40 še vedno nosila računalnike.

Najhuje mi je, k pri tem poslu vsak pričakuje, da znaš od programiranja do popravljanja strojne opreme, menjavanja krtuš, itd. Na koncu izpadeš deklica za vse in ne znaš oz. se ne naučiš nič, namesto da bi te specializirali za eno področje.

Tudi moja želja je bila in še vedno je, da delam v avtomobilizmu in to na standardih za avtomobile, kar je tudi veja, mislim na ISO standarde, informatike.

Želim ti veliko sreče pri iskanju, škoda da nisi prej povedala, namesto mene so zdaj za nedoločen čas vzeli punco...ampak bi ti jaz odsvetovala, ker če ti na dan teži 180 ljudi, da to ne dela, da miška preskakuje, da monitor utripa, ...se ti skor zmeša. Pa skačeš iz enega nadstropja v drugega, ker ne dela računalnik in na koncu ugotoviš, da je izklopljen iz vtičnice...:grrr:

sploh se ne smem spominjat, ker kar živčna ratam...

Lp Tia74

brbra -> Ali kje rabijo (11.7.2005 12:17:33)

Ej Tia pa ti si res sorodna dušca:)-nisem imela lih 180 norcu jih je blo pa 20 pa tistih na2:)-Pa iste fore- meni ne dela to, unemu ne dela drugo. Najboljše je bilo ko me je klicala tajnica da je računalnik po mejlu poslala na statistični urad- pa grem tja pa je v priponki poslala cel sistem dalje:)-sem misnla da bom umrla od smeha. Pa shering printerjev, tudi same komedije. Enega so mi razšravfali komplet- ker ne dela - na koncu pogruntam da je mašina vgasnjena:((in jo troti niso vžgali .
Ampak na koncu je meni to prov zabavno delat.
Joj najraje bi pa delala v konstruktorski ekipi Volvota, Citroena ali Saaba- ampak ne zdaj ko so pod GM-jem ker prasci šparajo keš in saab ni več kar je bil.Se pravi Volvo ali Citroen:bravo:za začetek tudi v prodaji:)-:bravo:samo da je pleh

Če zvem za kašno dobro varjanto ti pošljem.
Aja kaj pa bi delala?

lp:sloncek:

Tiamo -> Ali kje rabijo (11.7.2005 12:36:25)

Brbra no kok je to lepo, k se en strinja z menoj...vsi mislijo, da je skakanje od uporabnika do uporabnika mačji kašelj.

Evo mojo prigodo: Me kliče cca 50 let star zaposleni in mi reče, da se mu je postavek za kavo zataknil. Jaz kakšen podstavek??? No, kakor je v navadi, vsi zavpijejo PRID DOL PA BOŠ VIDLA...grem dol in ugotovim, da je zlomil CD enoto, ker je tlačil gor vse živo, vključno kavo. Sam se mi zdi, da se je tipson kr znajdu, svaka mu čast...

trenutno ne razmišljam nič kaj bi delala, imam obljubljeno službo za presojevalca standardov, ko končam porodniško avgusta 2006. Bomo videli, ali bo ostalo samo pri besedah??

zdaj se pripravljam na odhod v Rim :sloncek::sloncek:

brbra -> Ali kje rabijo (11.7.2005 12:44:37)

Ja če se ti ne zgodi ne verjameš kaj vse folk ne namozga:)-Pa ti imaš še 1 leto časa- jaz imama samo še dober mesec pol pa na sončno stran Alp:)-

Fajn se imej v Rimu

lp barba

emaa -> Ali kje rabijo (11.7.2005 14:33:42)

boge a pol sta bili sistemska administratorja. Nehvaležno delo, ampak pr nas na srečo ni blema, ker se moramo spoznat, kdaj pa kdaj pa tud laiki ne moremo poštimat.

Stran: [1]