Tiamo -> Ali kje rabijo (11.7.2005 11:57:22)
|
pozdravljena sotrpinka...no tudi jaz sem "informatik" in to res v narekovajih. Trenutno na porodniški in si po končani porodniški, ne želim več delati v informatiki. :grrr: Res je informatika dost odprt pojem, in delodajalci se ponavadi ne zavedajo, da nismo serviserji. Meni prenašanje in montiranje računalnikov preseda in si ne predstavljam, da bom pri 40 še vedno nosila računalnike. Najhuje mi je, k pri tem poslu vsak pričakuje, da znaš od programiranja do popravljanja strojne opreme, menjavanja krtuš, itd. Na koncu izpadeš deklica za vse in ne znaš oz. se ne naučiš nič, namesto da bi te specializirali za eno področje. Tudi moja želja je bila in še vedno je, da delam v avtomobilizmu in to na standardih za avtomobile, kar je tudi veja, mislim na ISO standarde, informatike. Želim ti veliko sreče pri iskanju, škoda da nisi prej povedala, namesto mene so zdaj za nedoločen čas vzeli punco...ampak bi ti jaz odsvetovala, ker če ti na dan teži 180 ljudi, da to ne dela, da miška preskakuje, da monitor utripa, ...se ti skor zmeša. Pa skačeš iz enega nadstropja v drugega, ker ne dela računalnik in na koncu ugotoviš, da je izklopljen iz vtičnice...:grrr: sploh se ne smem spominjat, ker kar živčna ratam... Lp Tia74
|
|
|
|