barni -> RE: vodene koze (30.3.2010 16:53:36)
|
Jaz sem jih dobila dva tedna po druzenju s hcerko kolegice, ki je ravno naslednji dan dobila prvi mehurcek. Prebolela sem jih res v blagi obliki, brez vrocine in veliko pikic, jemala sem tudi protivirusne tablete. So bile pa pikice velike in gnojne, ceprav se mi niso zagnojile zaradi praskanja, tako da se mi se zdaj pozna, pa je ze kar nekaj mesecev minilo, pa je se vedno vijolicno tam, kjer so bile nekatere vecje pike. Ta mala (2) jih je dobila tocno dva tedna za mano od mene ( od tiste puncke se ni nalezla, ceprav sva bili skupaj tam). Zaradi zdravstvenih tezav je tudi ona dobila protivirusne tablete VIrolex in slo je precej na izi skozi. Imela je nekaj pikic, najhuje je bilo drugi dan. Na infekcijski so vsa mazila odsvetovali, tako da sem ji samo enkrat namazal s POX clin peno, to je bilo pa tudi vse. Tusirala sem jo in cartala, tisti drugi dan, potem pa ji ni bilo vec panike. VErjetno zaradi tablet, ki so omilile potek bolezi. Je pa po noricah takoj fasala bakterijsko vnetje v nosu, tako da sva bili na AB. Necak jih je dobil v vrtcu, njegov mlajsi bratec je bil star 3 mesece. In jih je prav tako dobil natanko tri tedne po tem. Imel je hujso obliko, ker so menda norice pri vsakem naslednjem druzinskem clanu v hujsi obliki. Tako pravijo zdravniki.
|
|
|
|