Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: 1. april - ideje, prigode, zgode...SEM! 1.4.2010 8:19:05
|
|
|
|
KIKI****
|
Klikneš ALt gr + CTRL + navigacijske tipke (levo, desno, gor, dol), ampak prej miniziraj vsa okna.
|
|
|
|
RE: 1. april - ideje, prigode, zgode...SEM! 1.4.2010 8:22:20
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
mene danes zjutraj domen klice! MAMIIIIIII!!!!!!!!!!!!! nina se je cisto sama vsedla!!!!!!(7m) pa jst: iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, a reeeeeeeeeeeeees????? domen: HA!HA!HA! PRVIIII JANUAR!!!!!!! al kaj je že no.....
|
|
|
|
RE: 1. april - ideje, prigode, zgode...SEM! 1.4.2010 8:26:50
|
|
|
|
KIKI****
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* mene danes zjutraj domen klice! MAMIIIIIII!!!!!!!!!!!!! nina se je cisto sama vsedla!!!!!!(7m) pa jst: iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, a reeeeeeeeeeeeees????? domen: HA!HA!HA! PRVIIII JANUAR!!!!!!! al kaj je že no..... za posrat Naša tamala pa je poklicala atija, da je nekdo prišel po jagenjčke (doma imamo namreč kmetijo in kr nekaj jagenjčkov, katere prodajamo). in mož ves paničen, da bo takoj prletel domov. Pol pa tamala reče kr: "Ja v redu!" Sem se mogla kr zadret čez stanovanje da je 1. april, da ne bo res domov hodu.
|
|
|
|
RE: 1. april - ideje, prigode, zgode...SEM! 1.4.2010 8:27:36
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
kiki, dobra!
|
|
|
|
RE: 1. april - ideje, prigode, zgode...SEM! 1.4.2010 8:33:44
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
jst sem mojemu uro premaknila. pa sem zvisela. se je hudic sam od sebe zbudil 2 uri pred uro
|
|
|
|
RE: 1. april - ideje, prigode, zgode...SEM! 1.4.2010 9:15:46
|
|
|
|
TomTaylor
|
meni je bila pa VČERAJ tista ideja z obrnjeno sliko na monitorju tolk dobra, da sem jo morala takoj sprobat in mi je blo tolk smešn, k sem na lap topu sliko obrnila in mojga poklicala naj pride "rešit", ker sem comp. zhebala...pa on gleda v monitor zaprepadeno in reče "ja, kako ti je pa to ratal?!?!"...jz sem se tko režala da so mi solze špricale...komaj sem mu povedala, da sem mu hotla to za DANES naštimat... ..spodletelo, hehe
|
|
RE: 1. april - ideje, prigode, zgode...SEM! 1.4.2010 9:28:44
|
|
|
|
bosukotu
|
Nam je tisto z wc -jem uspelo, so se ženske začele spraševat kam bodo šle. komentarji so bili kar smešni, je ena rekla, da bo vzela cev pa kar v pisoar. Je še komu kaj uspelo?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.4.2010 9:46:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: 1. april - ideje, prigode, zgode...SEM! 1.4.2010 10:04:42
|
|
|
|
Kerensa*
|
Na radiu Antena so pravkar povedali, da so se v slovenskih trgovinah pojavila jajca, katerih se ne da obarvati in da naj, v izogib neprijetnostim ob velikonočnih praznikih, v svoji trgovini preverimo, katera so to, da jih ne bomo slučajno kupili.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.4.2010 10:06:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.4.2010 10:07:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: 1. april - ideje, prigode, zgode...SEM! 1.4.2010 10:09:52
|
|
|
|
Kerensa*
|
Predtem je rekla, da je samo še vprašanje časa, kdaj nas bo kdo nategnil. No, jaz že vem, kdaj in kdo.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.4.2010 10:12:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.4.2010 10:16:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.4.2010 10:23:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: 1. april - ideje, prigode, zgode...SEM! 1.4.2010 10:24:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333 OK, ocitno nimam pojma o kompu - a mi lahko kdo step by step opise, kako obrnit to frdamano sliko na monitorju, ker men NIKAKOR ne uspe, niti na Windowsih 7 niti na XP-ju. matr, ocitno sm res zahojena! najbrž tulim v napačno luno: IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* kako ne? meni prime samo par sekund rabi... desni alt+desni ctrl+puscica v desno moraš imet še pravo grafično kartico, ki ti to omogoča
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.4.2010 10:28:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: 1. april - ideje, prigode, zgode...SEM! 1.4.2010 10:47:47
|
|
|
|
TomTaylor
|
Preverjam zdele telefonsko številko v živalskem vrtu...in mi vztrajno dol mečejo ....tak, da najbrž g. Zajc dons cel dan seksa
|
|
RE: 1. april - ideje, prigode, zgode...SEM! 1.4.2010 10:51:05
|
|
|
|
CUKRČEK
|
Kako sem se pa zdele narežala tukajle Sem sodelavki obrnila sliko na ekranu. JE poklicala šefa, namestnika šefa in noben ni znal popravit. Jaz pa crkovala od smeha. Res dobra fora....tole danes ponovim še doma in pri fotru.
|
|
RE: 1. april - ideje, prigode, zgode...SEM! 1.4.2010 10:52:22
|
|
|
|
pety78
|
IZVIRNO SPOROČILO: CUKRČEK Kako sem se pa zdele narežala tukajle Sem sodelavki obrnila sliko na ekranu. JE poklicala šefa, namestnika šefa in noben ni znal popravit. Jaz pa crkovala od smeha. Res dobra fora....tole danes ponovim še doma in pri fotru. Pri meni pa ne gre.
|
RE: 1. april - ideje, prigode, zgode...SEM! 1.4.2010 10:56:31
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: CUKRČEK Kako sem se pa zdele narežala tukajle Sem sodelavki obrnila sliko na ekranu. JE poklicala šefa, namestnika šefa in noben ni znal popravit. Jaz pa crkovala od smeha. Res dobra fora....tole danes ponovim še doma in pri fotru. a ni huda no? jz sem crkavala od smeha....sam...ŠKODA, da že VČERAJ
|
|
RE: 1. april - ideje, prigode, zgode...SEM! 1.4.2010 11:20:54
|
|
|
|
KIKI****
|
Pri nas doma se tale slika večrat obrne, ker tamala dva igrce igrata in itak te navigacijske tipke uporabljata, pol pa zraven še kaj drugega prtisneta in mu ni več fora, ker ve, da je nekaj treba prtisnt, sam kaj pa nikol ne bo vedu ;) Jaz bi še nekoga nekaj nasračkala pa nimam pojma kaj ??? Brata al pa svakinjo na primer, njiju sem zmeri, zdaj pa ne vem s čim naj nadaljujem. So pa meli pr sosedovih ene 3 leta nazaj tko dobro foro. Ko sta se soseda preselila v novo bajto, so po letu dni dobili na obisk kupo, ki se je naselila v podstrešje. in res dolgo so rabli, da so se je znebili (nekej na jesen). naslednje leto pa kliče iz sosednje hiše mama da jim okrog bajte kuna vdira nazaj na podstrešje in sosed v gatah ob pol 7 zjutraj leta okrog hiše in išče kuno, čkot norc iskal in letal, žena se mu je pa smejala, ker je vdla, da njena mama čist vsakega nekaj res dobrga naserje za 1. april. Mater smo se še potem dolgo smejali
|
|
|
|
RE: 1. april - ideje, prigode, zgode...SEM! 1.4.2010 11:30:01
|
|
|
|
Fleka
|
Jaz sem pa zjutraj izštekala radio uro in rekla mojemu,da je zaspal za v službo.Je skočil iz postelje kot,da ima petardo v riti. Ko je šel dol po stopnicah sem mu rekla:a ni čudno,da zaspiš glih na 1.april.Jezen je bil kot ,da sem ga že zjutraj "nafarbala".
|
|
RE: 1. april - ideje, prigode, zgode...SEM! 1.4.2010 11:38:09
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333 sorodnik je tako obvestilo nalimal na vrata dvigala - da je v okvari in da dela sele od 2. stuka naprej (da se tisti iz visjih nadstropij le ne bi prevec zmatrali ) in je folk dejansko 2 nadstropji hodil, predno so sli v lift
|
|
|
|
RE: 1. april - ideje, prigode, zgode...SEM! 1.4.2010 12:03:08
|
|
|
|
TomTaylor
|
Moje priprave: - po BaguSkinem predlogu: prelimala vse miške v bajti - zavezala na vozle hlačnice in rokave od pižame (se preoblači vedno v temi, hihihi..) - zdej ga bom v službo klicala, da mi je lap top iz balkona padu - g. Medved in ga. Zajc sta pa dons itak zasedena... še kaj? nekaj v zvezi s kakšnim naročilom bi ga nahecala, ker veliko kupuje preko mimovrste..pa ne vem kaj, da bo palilo?
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?