Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Kaj imate radi in kaj sovražite pri sebi? 11.7.2005 10:36:21
|
|
|
|
Anonimen
|
sovražim: vse delam zadnji trenutek, premalo samozavesti mi je v ponos: iznajdlivost
|
|
|
|
Kaj imate radi in kaj sovražite pri sebi? 11.7.2005 10:44:18
|
|
|
|
Anonimen
|
V ponos mi je, da sem vedno pripravljena pomagat. Istočasno je to tudi moje prekletstvo, ker nekateri to zelo radi izkoriščajo. Za to sem si sicer povsem sama kriva, se pa moram pohvaliti, da sem se naučila reči ne (v večini primerov).
|
|
|
|
Kaj imate radi in kaj sovražite pri sebi? 11.7.2005 10:47:22
|
|
|
|
muki1
|
Dobro: ljudi spravljam v smeh, znamposlušati, rada pomagam Slabo: što na umu, to na drumu, kot bi rekli naši bivši bratje. Pa jezikam včasih ko bi lahko bila tiho, pa preveč nagle jeze sem( oprosti :love:)
|
|
|
|
Kaj imate radi in kaj sovražite pri sebi? 11.7.2005 11:00:14
|
|
|
|
dory
|
sem iznajdljiva,vztrajna...kako mam rada otroke sem vidla sele odkar mam svojga,za kerga bi dala tud svoje zivljenje...drugac pa kdor je dober z mano vrnem 2x... sem pa ful trmasta,preponosna in perfekcionist, pa popravnih izpitov pri meni ni..ce se mi kdo zameri je konec...
|
|
|
|
Kaj imate radi in kaj sovražite pri sebi? 11.7.2005 11:07:35
|
|
|
|
piščanc
|
jaz sem pa flegmatik, in to mi je enkrat všeč, drugič pa sovražim. odvisno od situacije pa pozabljiva in frfrasta sem glede materialnih stvari - kar mi je tud enkrat všeč, drugič pa ne (zadnjič sem s cunjami oprala avtomobilske ključe, se še zdaj sekiram, seveda daljinsko ne deluje) všeč mi je pa ker imam veliko energije
|
|
|
|
Kaj imate radi in kaj sovražite pri sebi? 11.7.2005 11:27:15
|
|
|
|
PICANCEK
|
Ponosna sem, da imam rada otroke (sem tudi šele zdaj spoznala, ko imam svojega), da znam dobro skuhati, da imam doma čisto kljub obveznostim, da znam tudi kdaj reči ne, da rada pomagam in cenim, če drugi meni pomagajo! Slabe lastnosti: premalo samozavesti, premalo sem odločna in se ne znam postaviti zase, občutljiva preveč in hitro užaljena! Pa vedno se tako devam, ko kam grem, ne znam hitro stopit, da bi se prav zorganizirala, te pa še ono, pa tisto...potem pa glih kaj pozabim!
|
|
|
|
Kaj imate radi in kaj sovražite pri sebi? 11.7.2005 11:50:16
|
|
|
|
Pia73
|
Prednosti; otroke itak obužujem, totalna organiziranost na vseh področjih, prilagodljiva, pripravljena pomagati Slabosti: pripravljenost pomagati (žal večkrat slabost kot prednost), včasih premalo samozavesti, kar zelo dobro skrivam saj me imajo za zelo samozavestno osebo in včasih jezikavost, tudi tam kjer ne bi bilo potrebno,... :)-
|
|
|
|
Kaj imate radi in kaj sovražite pri sebi? 11.7.2005 12:16:47
|
|
|
|
puncica
|
Ta tema je sicer že bila ampak ponovimo vajo:)- Všeč: - sem poštena - rada pomagam če se le da Sovražim: - se preveč derem, kaj naj če imam tak glas :)- moja pupa bo po moje ista, se že zdej dere ko jesihar - se zelooooo hitro razburim in razjezim - vedno hočem imeti zadnjo besedo in vedno imam prav, pa če je še tako narobe :)- - sem zelo vzkipljiva Pa še kaj bi se našlo, pa se zdej ne spominm
|
|
|
|
Kaj imate radi in kaj sovražite pri sebi? 11.7.2005 12:41:45
|
|
|
|
mamsi
|
Ponosna nase, takšna, kakršna sem, pomankljivostim pa pravim napake, iz katerih se učim, si jih vedno odpustim in jih ne ponovim... no pa še pesniti znam:)-:)-:)-
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.7.2005 12:45:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
Kaj imate radi in kaj sovražite pri sebi? 11.7.2005 13:09:59
|
|
|
|
polona2
|
Zadnje čase grem sama sebi na živce, tako da o mojih dobrih lastnostih kdaj drugič:), imam slabo lastnost, da me vedno in povsod čakajo, vedno zamujam, sem občasni kolerik, če vstanem z levo nogo, se kmalu vsi okoli mene začnejo počutiti isto, hm, le zakaj:zmeden2:, zasvojena sem z ogljikohidrati:torta::torta:, premišljujem, če bi se dalo iti na morje brez kopalk v prtljagi:(( itn...
|
|
|
|
Kaj imate radi in kaj sovražite pri sebi? 11.7.2005 13:51:31
|
|
|
|
Joe
|
Pri sebi: Imam rad: sebe kot neko točko, ker smo pač rojeni z notranjim egoizmom. Ne maram: da sem ipak kekec, ki še ni kaj za preživetje pomembnega skupaj spravil. (Če odmislim družino.)
|
|
|
|
Kaj imate radi in kaj sovražite pri sebi? 11.7.2005 13:54:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Lep pozdrav! :bravo::bravo::bravo: Rada imam marsikaj, ampak če se odločim samo za nekaj stvari, so od lastnosti to iznajdljivost, pripravljenost pomagati in pogum, od zunanjega videza pa lasje, oči in zadnjica... :)-:)-:)- Ničesar ne sovražim, so pa stvari, ki jih imam manj rada, in to so prepočasno izpolnjevanje obljub, nedržanje obljub sami sebi in nerazmišljanje o posledicah določenih dejanj, od zunanjega videza pa noge in zobje. Pa-pa! :bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.7.2005 13:56:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
Kaj imate radi in kaj sovražite pri sebi? 11.7.2005 14:19:25
|
|
|
|
Anonimen
|
ok: iznajdliva, dobra organizatorka, samozavestna, povem kar mislm, se znam postavt zase, mislm da mam smisu za humor, čeprov ga ljudje večkrat ne razumejo :) hehe!, mensejebistka, kot me je označu fotr in s takim odnosom skozi življenje prov lepo furam :), ne vzkipim hitro in se ne derem na druge. slabo: lena za šolo, včasih lena za pospravlat, preveč požrešna kjer se sploh ne znam kontrolirat. :grrr:, prpa za potovanja, sploh v lastni režiji??!!:zmeden: in to mu gre ful na živce. lp, lara
|
|
|
|
Kaj imate radi in kaj sovražite pri sebi? 11.7.2005 14:22:55
|
|
|
|
Pajaca
|
+ rada se smejim - preveč se redim ha ha pa še rima se.
|
|
|
|
Kaj imate radi in kaj sovražite pri sebi? 11.7.2005 14:25:33
|
|
|
|
kalimero
|
+ držim življenje in gospodinjstvo pod kontrolo - sem preveč vzkipljiva - imam premalo samodiscipline
|
|
|
|
Kaj imate radi in kaj sovražite pri sebi? 11.7.2005 14:42:06
|
|
|
|
Anonimen
|
pajaca ti se maš pa vso pravico redit! bova pol skup hujšale spet. glej da počakaš! k takrat k sva že v prvo nama je prov dobr šlo :) lp, lara
|
|
|
|
Kaj imate radi in kaj sovražite pri sebi? 11.7.2005 17:12:54
|
|
|
|
Taša
|
No ponosna sem na svoje načrte, ki jih speljem do konca, organiziranost ki mora biti vse do potankosti, točnost,šef pri hiši:)-:)-, ljubiteljica otrok, No slaba stran je pa prehitra vzkipljivost, včasih preveč malenkostna to bi rekel :love:...
|
|
|
|
Kaj imate radi in kaj sovražite pri sebi? 11.7.2005 18:59:44
|
|
|
|
rija
|
Ponosna na večino lastnosti. Sovražim: da se vsega relativno hitro naveličam
|
|
|
|
Kaj imate radi in kaj sovražite pri sebi? 11.7.2005 19:13:53
|
|
|
|
Anonimen
|
:rozica:ponosna nato,da se v celoti posvečam otroku se borim za njegovo zdravje in še vedno imam upanje,da bo bolje. neponosna-sem trmasta ne popustim skoraj nikoli moja mora obveljat čeprav včasih nimam prav.
|
|
|
|
Kaj imate radi in kaj sovražite pri sebi? 12.7.2005 7:21:34
|
|
|
|
anajmad
|
Zelo sem ponosna,da včasih obvladam zelo stresne situacije brez nobenih posledic.Jezi me pa,ko me kakšna banalna stvar vrže iz tira,pol se pa sekiram za brez veze. en lp:morje:D.
|
|
|
|
Kaj imate radi in kaj sovražite pri sebi? 12.7.2005 7:28:38
|
|
|
|
Margareta
|
+ sem poštena - najbolj me žuli dnar v žepu, zapravljiva, da je joj:( najraje zapravljam za čevlje
|
|
|
|
RE: Kaj imate radi in kaj sovražite pri sebi? 19.7.2006 11:32:13
|
|
|
|
MarijaPo
|
+ skusam biti do drugih prijazna in jim verjeti - prehitro obosodim vse na kretene
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?