doloress -> RE: PCO in neredne menstruacije (31.3.2010 12:21:25)
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi Doloress, ja, meni je maca pomagala, da sem dobila svojo M. Jaz bi na tvojem mestu sigurno najprej poskusila pravilno prehrano + maco, šele nato klomifen. IVF pa pomeni oploditev z biomedicinsko pomočjo. Bolj zdravo kot se jaz prehranjujem ze dve leti, se skoraj ne more nihce. Zivim prakticno po nacelih kitajske medicine, in ne uzivam nicesar sinteticnega, nebio, ali nenaravnega. Niti v moji hrani ni E-jev saj obrnem vse na glavo, ko grem v trgovino. Moj terapevt, pravi da bi lahko bil problem za neravnovesje hormonov, samo v neizrascenih modrostnih zobeh. Je pa res da cakam, da mi odstranijo se dva, vendar baje ne smem prehitro jih dajati ven. Drugace pa jaz imam svojo M, vendar je precej neredna. Nikjer pa nisem zasledila se nobene, ki bi zanosila s to Maco. Pa sem ze dosti brskala okoli tega ampak se nobenega pozitivnega ucinka. Tako da sem zaradi tega skepticna, je bilo ze toliko "cudeznih zdravil", ki so se potem izkazale za natega. Jaz bom sedaj pocakala se tale ciklus, potem bom pa verjetno vseeno zacela s klomifenom, in da hodim vmes na UZ, da vidi kdaj in kako sploh ovuliram. Tako mi je dal samo za dva meseca, potem bomo pa videli naprej kako in kaj. Ce mi ne uspe tako, lahko potem se vseeno poskusim s kaksno maco ali pa krvomocnico.
|
|
|
|