|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Jao, ti nosečniški modrci!
11.7.2005 10:02:03   
Čičica

Se vam moram malo potožit (mogoče pa dobim tudi kak nasvet???). Imam rok v začetku avgusta in sem se odločila, da grem malo po trgovinah pogledat za modrčke. In ... groza! :((:((:(( Ma kaj so to ene čudne cunje? Urezano na "špik", tanko, da je videt skozi vse blazinice za dojenje - jih že zdaj potrebujem, kaj šele bo :zmeden:. Me je iz vsake trgovine kar odneslo ven in sicer v upanju, da bo kje bolše. Žal ni bilo.

Imate kak nasvet zame? A ve boste obvezno rabile modrček za dojenje ali boste imele kar navadnega?

:nosecka: Čičica
Neposredna povezava do sporočila: 1
11.7.2005 10:45:12   
Tiamo
Danes pa nove avgustovke kar dežujejo...

Glede modrcov, ja blak nosečniški...jaz imam samo 2 rabljena za vsak primer, če jih bom slučajno potrebovala.

Drugače sem si 2 trda, push up modrca kupila na tržnici za 2700 SIT. Jih je imela kolegica, ki je predlanskim rodila in so se ful odnesli, tako, da jaz ne bom komplicirala..

Drugače jih bom še kasneje nabavila, če jih bom potrebovala.

LP Tia74

(odgovor članu Čičica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.7.2005 10:52:22   
Kety
Jaz si bom kupila verjetno kar navadne, ker so nosecniski res FUL grdi. No, bom sla pogledat se v Mothercare,ker je ravno blizu, ce imajo kaj pametnega, drugace bom pa kupila kar od Mamanonmame, ker so mi ful uredu. Potem ga bom pa samo odvihala iz joskice in dojila!:)-
Kaj pa cemo drugega!!

LP Kety

(odgovor članu Čičica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.7.2005 11:01:33   
Rabarbara
Jaz pa sem kupila od La Vie in so na pogled čisto vredu, kako se bodo obnesli bomo pa videli čez 14 dni...

LP

(odgovor članu Čičica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.7.2005 11:03:19   
piščanc
Muller ima tud dobre, sicer niso ravno lepi, ampak praktični pa, preizkušeno, pa tud cena je sprejemljiva 2.000 sit.

(odgovor članu Čičica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.7.2005 11:17:06   
sezam
Ja, jest mam pa take izkušnje, da je bolje, da je modrček tanek - sicer se res blazinice ven vidjo. Pri debelejšem, mi je druga ziza pri dojenju ven zlezla (večina dojim leže), tako, da je bilo nato vse mokro - pri tankem pa je mleko popila blazinica.

Pa še en nasvet tistm, ki še niste rodile. Ne kupujte si modrčkov vnaprej, ker ne veste kakšne bodo zize, ko bodo polne mleka. Jst sem si morala po porodu kupiti nove.

(odgovor članu Čičica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.7.2005 12:26:43   
teta beta
Ne vem, kako, ampak pred časom sem dobila domov katalog od neke trgovine otto, notri so tudi modrci za dojenje. Sicer jih nisem kupila in glede tega ne morem nič rečt, so pa na pogled zelo lepi, imajo tudi barvne. Mogoče jih imajo tudi na njihovi spletni strani:
www.otto.si

(odgovor članu Čičica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.7.2005 13:09:59   
tea01
Müller ima bombažne modrčke, ki so zelo dobri, pa cena je tudi sprejemljva.

Tea01

(odgovor članu Čičica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
11.7.2005 15:01:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Čičica)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
11.7.2005 15:37:49   
žužu
zelo praktični so bli men vedno tudi športni modrčki, bodiji.

(odgovor članu Čičica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?