Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: u jebenti, pregorela bom... 30.3.2010 8:28:11
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
luni, jst pa mislim ,da je treba te cistilne in urejevalne prebliske cim bolje izkoristit, dokler imamo voljo. saj pol itak s5 ne bo nic
|
|
|
|
RE: u jebenti, pregorela bom... 30.3.2010 10:59:52
|
|
|
|
puncica
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* roke imam ko 79 let stara kmetica. vse me pece in srbi... zakaj si pa nisi rokavic gor dala?
|
|
RE: u jebenti, pregorela bom... 30.3.2010 11:28:26
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
IZVIRNO SPOROČILO: puncica IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* roke imam ko 79 let stara kmetica. vse me pece in srbi... zakaj si pa nisi rokavic gor dala? ne morem jst z rokavicami delat. prav ničesar.
|
|
|
|
RE: u jebenti, pregorela bom... 30.3.2010 11:46:25
|
|
|
|
čebelica01
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* IZVIRNO SPOROČILO: puncica IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* roke imam ko 79 let stara kmetica. vse me pece in srbi... zakaj si pa nisi rokavic gor dala? ne morem jst z rokavicami delat. prav ničesar. če bi imela rokavičke ne bi bila prava kmetica
|
|
RE: u jebenti, pregorela bom... 30.3.2010 11:56:40
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
no ok....sj za kaksne koprive alpa vrtnice, si jih dam....ampak se prav matram z njimi
|
|
|
|
RE: u jebenti, pregorela bom... 30.3.2010 11:57:24
|
|
|
|
čebelica01
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* no ok....sj za kaksne koprive alpa vrtnice, si jih dam....ampak se prav matram z njimi mal si pa še fensi šmensi
|
|
RE: u jebenti, pregorela bom... 30.3.2010 12:00:59
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
ja no.... priznam, da nisem oriđinale s certifikatom
|
|
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?