Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: nocne more- nic ne spimo 29.3.2010 15:17:10
|
|
|
|
miapia
|
Si kaj pomislila na ras zob?
|
|
RE: nocne more- nic ne spimo 29.3.2010 15:28:45
|
|
|
|
daisyb
|
SEM..VENDAR MISLIM, DA SE NIC NE KAZE..6 ZOB ZE IMA IN NI VIDET, DA BI BILI DRUGI NA VIDIKU. PA TUDI NE JOCE KOT BI GA KAJ BOLELO, KER KO GA VZAMEM V NAROCJE SPI NAPREJ....POMISLILA SEM TUD NA KRCE..KER VEDNO, KO GA DAM V POSTLO NA TREBUH SE STISNE K SEBI IN DVIGNE RIT.....
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.3.2010 10:29:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: nocne more- nic ne spimo 30.3.2010 11:50:09
|
|
|
|
Alči
|
Hej, mi imamo take težave z našim 21m sinkom. Sicer se nezbuja več kot 2x na noč, ampak takrat je pa cel cirkus. To je taaaaak histeričen jok, da je joj. Z ničemer ga ne moreva potolažit, ker je res histerija na višku. Naju se otepa, brca, hoče na tla in potem se stisne v en kot, kjer naju ne vidi in tam joka. Ponavadi ga pač pustiva da ga mine, ker če rineva vanj je samo še huje, tko da včasih sem še jaz prestrašena, ko ga vidim takega. Upam da obdobje hitro mine, ne vem pa čemu naj to pripišem...
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?