urška84 -> RE: natur krema za obraz (28.4.2010 11:13:24)
|
Jaz sem uporabljala Alverde nekaj časa, pa so v kremico, ko je prišla nova embalaža, vtaknili alkohol. Potem sem šla na 100% pure kremo s paradižnikom, pa nisem dobro prenašala vonja, čeprav krema sama je bila zelo dobra. Nato je sledila Akamuti vrtnična krema, ki mi ni odgovarjala ter Kneipp vrtnična krema, ki mi je bila ok le za zimo, sicer je pretežka zame. Nato sem kupila Sanctum kremo s C-vitaminom ter Santum nočno kremo in za mamo kremo z AHA kislinami. Z vsem sem bila in moja mama zelo zadovoljna, toda prihajajo topli dnevi in potrebovala sem nekja lažjega. Zdaj imam 100% pure hidratantni koncentrat z rosveratrolom, ta je do sedaj najboljša krema, ki sem jo kdaj kupila. Zelo lepo navlaži, pore imam čiste, saj jih ne maši, dovolj je za suhe predele, ne masti čela. Krasna. Vmes je ziher bila še kakšna krema, saj sem vmes preizkušala tudi Melvito, Lavero in Aubrey Organics, samo se nič ni obnesla tako dobro kot ta, od 100% pure, ki jo imam sedaj. Firme sem nalašč odebelila, daje bolj pregledno kaj vse sem preizkusila.
|
|
|
|