Joj, sem žalostna.... (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Anonimen -> Joj, sem žalostna.... (11.7.2005 9:08:41)

...me pred 5 minutami kliče moj :love: iz Karlobaga, ko je bil na poti domov, da mora nazaj na Vir, ker je imel prometno nesrečo (na mastni cesti ga je zaneslo in je z bokom avta udaril v skalo) in mora Hrvatom plačati kazen, ker ne more iz države z razbitim avtom :((.
A ve katera, je to res, da te ne spustijo ven? In zdaj bom še en dan sama, pa že itak sem čisto "out" zdaj zaradi vsega skupaj. Pol pa me naj še prime, da bom morala iti rodit, popolnoma sama...
Danes sem pa res žalostna :((

Pozdrav vsem iz dežja,
S.

india -> Joj, sem žalostna.... (11.7.2005 9:11:43)

Sicer ti ne zna odgovoriti, a ni mi jasno...a je kdo zabeležil to nesrečo? Ker kako pa bodo drugače Hrvati vedeli, da je razbil avto prav zdaj in prav tam?
Mogoče pokličeš pri nas na policijo in ti bodo znali odgovorit!

Tebi pa :rozica::rozica::rozica::rozica:, da boš lažje pričakala tvoja fanta!

smrka -> Joj, sem žalostna.... (11.7.2005 9:18:56)

Mislim da mora imeti zapisnik narjen. Sicer pa zakaj si zalostna???? Glavno da s tvojim :love: ni nic narobe!!! To bo hitro uredil, in ze danes se bosta crkljala. Nebodi prevec zalostna, to za bebiko ni vredu.

Anonimen -> Joj, sem žalostna.... (11.7.2005 9:22:45)

Hm, zakaj sem žalostna? Zato, ker je to spet nenačrtovan strošek v družinskem proračunu, pa že itak smo z denarjem na psu, pol pa se še take stvari zgodijo. Saj sem vesela, da z njim ni nič narobe, pa hvalabogu, da tamala ni bila z njim, ampak vseeno... Prekelti pleh! Pa glupi Hrvati, ki kar naprej nekaj serejo s svojimi zakoni in pljuvajo po Slovencih.

Ah, bom že...

india -> Joj, sem žalostna.... (11.7.2005 9:31:51)

No, Simona, vidiš, pozitivno je treba gledati na vsako stvar! Sori, da sem tvojo pupo označila za fanta! Ja, res, hvalabogu, da ni bila z njim:bravo:

ninca -> Joj, sem žalostna.... (11.7.2005 10:22:17)

:(

teta beta -> Joj, sem žalostna.... (11.7.2005 13:02:32)

Ja, res je, da ne smeš s poškodovanim avtom čez mejo. S teto se nama je enkrat 15 m pred slovensko carino na Šentilju pokvaril avto, kar pok je naredilo, mislim, da je šel kiler, se ne spomnim. Cariniki so se nekaj obotavljali, pol so pa rekli, ok in so naju spustili čez, so itak videli, kaj se je zgodilo.

Stran: [1]