valerija77 -> mamica potrebuje pomoč (29.3.2010 7:54:21)
|
Pozdravljene Še enkrat se obračam na vas in upam, da se bo našlo kaj. Pred kratkim sem za mamico iskala voziček in moram reči HVALA vsem za ponudbo. ga je dobila in je bila zelo vesela, saj si sama zelo težko kupi, saj ji praktično ne ostane veliko. Sem se pre nekaj dnevi pogovarjala z njo in je rekla, da se v kratkem seli v stanovanje. Vendar pa mora zopet začeti praktično iz nič. Ker sama vem kako je, sem ji že sama nesla nekaj stvari, vendar pa vsega tudi nimam. Ima 8 mesecev staro hčerkico, kateri bi rada omogočila čim lepše življenje. In zato se še enkrat obračam na vas, če ji lahko pri tem novem začetku vsaj malo pomagate. Potrebovala bo predvsem posteljico za punčko ter stolček za hranjenje. Potrebovala pa bo kakršne koli kuhinjske pripomočke, posteljnino,... Če bo katera pripravljena pomagati, me naj kontaktira in se dogovorimi, lahko pa vam tudi posredujem njeno telefonsko, da se prepričate, da vas ne vlečem za nos, saj je v tem času res že težko komurkoli zaupati. Hvala še enkrat. Lp Valerija
|
|
|
|