Prosim pomoč (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

2violina -> Prosim pomoč (29.3.2010 7:50:02)

Hči ima v excelu s pomočjo formul za izračunat nekaj vaj. Na tem področju sem na nuli. Znam priti do rezultatov vendar ne s pomočjo formul. V kolikor je tu gor katera, ki bi mi bila pripravljena priskočit na pomoč, ji pošljem izdelane nabele v excelu in navodila v wordu. Sem ugotovila, da smo v službi vse bolj na nuli na tem področju in nam ne gre

Lepo prosim za pomoč

huda bejba -> RE: Prosim pomoč (29.3.2010 7:54:41)

hej.
lahko poskusim, če ni preveč dela.
pošlji zs.

**Tinkara78** -> RE: Prosim pomoč (29.3.2010 7:57:34)

IZVIRNO SPOROČILO: 2violina

Hči ima v excelu s pomočjo formul za izračunat nekaj vaj. Na tem področju sem na nuli. Znam priti do rezultatov vendar ne s pomočjo formul. V kolikor je tu gor katera, ki bi mi bila pripravljena priskočit na pomoč, ji pošljem izdelane nabele v excelu in navodila v wordu. Sem ugotovila, da smo v službi vse bolj na nuli na tem področju in nam ne gre

Lepo prosim za pomoč

Na daljši rok ti priporočam, da stopiš v knjižnico in naštudirajta knjigo Excel za telebane (nekaj takega oziroma osnove Excela). Zelo enostavna knjižica, ki ti res da osnov.

Ker Excel je zelo dobro obvladati. Jaz ga v službi uporabljam skoraj vsakodnevno, ker mi res poenostavi stvari.

Lajči -> RE: Prosim pomoč (29.3.2010 7:57:38)

Oglasi se, bomo kaj rešili menda.

2violina -> RE: Prosim pomoč (29.3.2010 8:04:04)

Na zs ti ne morem poslati, ker mi tabel ne prikaže. Če si tako dobra mi pošlji mail na zs, da ti pošljem podatke.

2violina -> RE: Prosim pomoč (29.3.2010 8:07:31)

IZVIRNO SPOROČILO: **Tinkara78**

Lepo prosim za pomoč

Na daljši rok ti priporočam, da stopiš v knjižnico in naštudirajta knjigo Excel za telebane (nekaj takega oziroma osnove Excela). Zelo enostavna knjižica, ki ti res da osnov.

Ker Excel je zelo dobro obvladati. Jaz ga v službi uporabljam skoraj vsakodnevno, ker mi res poenostavi stvari.

Ja vse lepo in prav samo piše test jutri. Med vikendom sva delali word in izdelovanje grafov tako v wordu kot excelu, urejevanje tabel in ostalo, akr znam. Sama excel uporabljam tako, da si v tabele vnesem formule ročno ona pa potrebuje izdelane s pomočjo programa. Tu pa sem kot sem rekla brcnila v temo.

Lajči -> RE: Prosim pomoč (29.3.2010 8:22:56)

Če si meni odgovarjala, pošlji z.s. in se bova po mejlu zmenili.

2violina -> RE: Prosim pomoč (29.3.2010 8:34:21)

Poslala ZS

**Tinkara78** -> RE: Prosim pomoč (29.3.2010 9:45:12)

IZVIRNO SPOROČILO: **Tinkara78**

Lepo prosim za pomoč

Ja vse lepo in prav samo piše test jutri. Med vikendom sva delali word in izdelovanje grafov tako v wordu kot excelu, urejevanje tabel in ostalo, akr znam. Sama excel uporabljam tako, da si v tabele vnesem formule ročno ona pa potrebuje izdelane s pomočjo programa. Tu pa sem kot sem rekla brcnila v temo.

Saj sem napisala. Na dolgi rok.

Lajči -> RE: Prosim pomoč (29.3.2010 10:29:55)

Violinca, tole z mejli pa je cela komedija. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Sem ti odpisala tudi tja.

Lajči -> RE: Prosim pomoč (29.3.2010 17:27:54)

Imaš, z zamudo, kot sem ti rekla. Pa srečno jutri.

Stran: [1]