2violina -> RE: Prosim pomoč (29.3.2010 8:07:31)
|
IZVIRNO SPOROČILO: **Tinkara78** IZVIRNO SPOROČILO: 2violina Hči ima v excelu s pomočjo formul za izračunat nekaj vaj. Na tem področju sem na nuli. Znam priti do rezultatov vendar ne s pomočjo formul. V kolikor je tu gor katera, ki bi mi bila pripravljena priskočit na pomoč, ji pošljem izdelane nabele v excelu in navodila v wordu. Sem ugotovila, da smo v službi vse bolj na nuli na tem področju in nam ne gre Lepo prosim za pomoč Na daljši rok ti priporočam, da stopiš v knjižnico in naštudirajta knjigo Excel za telebane (nekaj takega oziroma osnove Excela). Zelo enostavna knjižica, ki ti res da osnov. Ker Excel je zelo dobro obvladati. Jaz ga v službi uporabljam skoraj vsakodnevno, ker mi res poenostavi stvari. Ja vse lepo in prav samo piše test jutri. Med vikendom sva delali word in izdelovanje grafov tako v wordu kot excelu, urejevanje tabel in ostalo, akr znam. Sama excel uporabljam tako, da si v tabele vnesem formule ročno ona pa potrebuje izdelane s pomočjo programa. Tu pa sem kot sem rekla brcnila v temo.
|
|
|
|