Revije (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

mala Zala -> Revije (11.7.2005 8:33:07)

Živjo, punce, na deževni ponedeljek!

Zanima me, kakšne izkušnje imate z revijami o otrocih. Je boljša Mama ali Moj malček? Rada bi se naročila na eno, pa se ne morem odločiti...

LP!

Anonimen -> Revije (11.7.2005 8:39:31)

js mam naročeno mamo - sem jo dobila za darilo. je kr fajn ta revija, so ful različne teme in kake me tut ne zanimajo, zato bi če bi se sama odločala raje kupovala revije takrat ko bi bila not kaka teme k me zanima.

lp, lara

Anonimen -> Revije (11.7.2005 8:43:23)

Brez veze. Teme se kar naprej ponavljajo, jasno, saj tople vode ne morejo izumit.

Skabi -> Revije (11.7.2005 8:46:27)

Jaz imam že 3 leta naročeno Mamo. Meta ima prav, teme se skoz ponavljajo, poleg tega pa v Mami čedalje več prostora namenjajo veeelikim naslovom, velikim slikcam, reklamam, besedila pa je čedalje manj. Jaz se mislim odnaročit.

ursk@ -> Revije (11.7.2005 8:53:51)

Eno leto sem imela naročeno mamo (v njej dosti piše tudi o nosečnosti, kar mi sedaj ne pride več prav), zdaj pa sem prešaltala na Moj malček. Nekaj pa rabim, da sem na tekočem. Pa saj naročnina ni ne vem kako velika.

Anonimen -> Revije (11.7.2005 8:56:14)

RR je bolj ažuren pa še zastonj je :love:

NinKa -> Revije (11.7.2005 9:10:32)

Jaz imam mojega malčka. Mam ga od rojstva mojega škratka. Torej že drugo leto. Teme...valda da se določene ponavljajo....ampak nekaj rabiš za brat.

Men se je ta zdela od vseh, ki sem jih brala najbolj ok, zato sem jo naročila.

:sloncek::kuza::sloncek:

rainbow -> Revije (11.7.2005 9:46:15)

Jaz imam naročeno Mamo in Otrok in družina, kupim pa še Moj malček, ko je kakšna fajn tema.

se strinjam s Skabi glede Mame in malo besedila, Moj malček je kar fajn, za zdaj imajo zame ful zanimive stvari, za dojenčke in malčke, tako da mi je ta dosti bolj zanimiva.

lp

Aljakop -> Revije (11.7.2005 9:57:24)

jaz sem naročena na Moj malček, pa se mi zdi da skozi ene in iste teme berem ...se ful ponavlja.:zmeden:
So mi pa tiste slikece naših:duda: fulll luštkane:)

ANAJURIJ -> Revije (11.7.2005 10:22:21)

Hojla,

jaz prebiram in Mamo in Malcka, odvistno od tem. Je pa res, da mores v obeh vzet
clanke se posebej tiste na temo bolezni z rezervo, ker so ponavadi niso napisani zelo natan
no. Najdes pa v obeh veliko dobrih nasvetov za vzgojo nasih malih angelckov.

mala Zala -> Revije (11.7.2005 10:26:48)

No, hvala za odgovore. Se nagibam k M. malčku. Samo še to me zanima, tiste, ki ga imate naročenega - ali ga dobivate zapakiranega? Zanima me zato, ker sem imela enkrat eno revijo naročeno, pa sem jo odjavila, ker sem jo vsak mesec dobila tako, da me jo je minilo odpreti.

LP!

Anonimen -> Revije (11.7.2005 10:28:09)

Jaz sem jo dobivala vedno zapakirano.

dory -> Revije (11.7.2005 10:30:31)

Narocena na oboje..vcas prou bedno k se teme ponavljajo :zmeden2:

urbancek -> Revije (11.7.2005 12:40:41)

Na nobeno, kupuijem sproti, če je kaj pametno in seveda kaj novega, ker se članki oz. teme zelo ponavljajo
Lp

Stran: [1]