puncica -> Iz katerih "regij" prihajamo... - seznam (11.7.2005 7:44:47)
|
Če katera še fali naj pove kam jo naj vtaknem :)- ŠTAJERSKA (Podravska, Savinjska) *NaDy* Leni72 malika mihelca Muffin Pia73 PiaM sa snorlax Podravska regija Andra BABY ANGEL BAGI Blacky BlankaT borovnička frutka Gekko Junior ikica jasna&bijan k1 Kadija ksenija. Lenny LUMPEK mehurčica Metujčica04 MISKA01 mojca in ziga mojcaH Mojca P. MOYCA mtd Ninika&Neja Pi-kica 1 pravljica romci Skutica soncece24 tinka-pepa Urška* Vitez 1. reda Yasmin Savinjska regija Alina CatJa Jančika Janeja joe melani patricija Pikapolonica princeska zala Taša teta beta tina.nika Vera* zoal GORENJSKA *AnaL* AnBan andrejaz Annny baguska Carovnica Mica cmokec cukrček0 Deni ery fionaP katka78 kepica Lonca M&P Meta. NinaŠ ninca ninny nuka petra Pikabu Pikaču polona2 puncica pupica SANDY sončece Tanyya TARA9 Tare* tascha teja&maj Tiki tjaga viv ZARA žiža OSREDNJA (Ljubljanska kotlina, Osrednjeslovenska) Ljubljanska kotlina 20anja BARBARA R. čebelica maja daisy didgeridoo gamini jana73 kalimero lan ma-ja Magi* Mina1 Mojca20 niki5 Pajaca paris pegy pikec0 ribicaPR sašaš Tia 27 tinatona Una žlička Osrednjeslovenska CUKRČEK Erdbeere mala maja NOTRANJSKA (Notranjsko-kraška, Spodjeposavska, Zasavska) Notranjsko kraška regija anadejka brbra Gina Pilar Spodnjeposavska regija Špacka zoli Zasavska regija E_jen Maš maya1 MEGY-Patricija piščanc tesa PRIMORSKA (Goriška, Obalnokraška) Goriška regija lijalija Lin Maxica Sarita spacey Taj2004 tania Tinna Obalno kraška regija ajat Aljakop anajmad Elena B Katja&Timmy neva6 PuNčKa Sara3 sarči sibil spacey PREKMURJE (Pomurska, Prlekija) Pomurska regija Anitka Bojana26 Kira raho Sonka tia Prlekija Alika01 DOLENJSKA (Jugovzhodna Slovenija) Jugovzhodna Slovenija Kristina leon2003 pupa25 Udb wahoo KOROŠKA Abby matovilcica tinica sanja k urši*
|
|
|
|