torte (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Anonimen -> torte (11.7.2005 7:31:21)

ojla!

kje se splača na kranjskem področju naročit torto za rojstni dan? sem jo že naročila parkrat kr v merkatorju, pa bi zdej še kje drugje probala.
kje ste ble najbl zadovoljne, pa s kerim okusom, pa a majo kake fine oblike za male otročke?

hvala!
lara

kepica -> torte (11.7.2005 7:41:49)

Lara,mi jih zmeraj naročamo pri Suhadolniku na Bregu-to je mal od Drulovke naprej. Dobro izgledajo in še odlične so po okusu. Tam sva jo naročila tudi za poroko,Nejčev krst in rojstni dan.Rojstnodnevna in poročna sta tudi v albumu. Meni so super.Imajo tudi piškote in odlične rolade. Mjami!:)

BUČKO -> torte (11.7.2005 8:00:40)

mi smo jo za krst naročili v Rande vuju(zih narobe napisan:)-) pa je niso mogli prehvaliti je bla pol sadna pol čokoladna.:sloncek:Kar zele bi zmazala en košček.

Pajaca -> torte (11.7.2005 10:08:50)

Mi smo jo mel iz cukrarne oz čire čare, saj je isto, pa poveš kje jo boš prevzel (jo lažje v čiri čari, k drgač jo čez pol kr neseš)

Je bla pa ful lepa pa noro dobra... taka ta gorenska saharca... mnjami. Ti ful priporočam, pa še cenovno je bla ugodna. Ja pa če je večja jo tud pol pol nardijo.

aja pa majo torte tud na internetu naslikane, se ti splača pogledat.... sam ne vem točno naslov.

benko -> torte (11.7.2005 11:10:26)

Kraljevi mignon. Delajo tudi za slončka

Anonimen -> torte (11.7.2005 12:02:14)

:torta: naročena v čiri čari. res majo lušne. medvedka z roza bušijem bo dobila

pajaca hvala za idejo! vsem drugim pa tudi za pomoč!

lp, lara

Stran: [1]