Jutranji čvek in kofi (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

soncece24 -> Jutranji čvek in kofi (11.7.2005 8:01:42)

Fajna dubel voman si, sem vidla v albumu. Samo ko ne bo več trebuha, pa te ne bo nič več skupaj, ko je trebuh taaaak lepo velik. Jaz bi tudi mela takega! Kaj pa bo? Že veš al se pustiš presenetit?

smrka -> Jutranji čvek in kofi (11.7.2005 8:04:33)

dohtarca je rekla da bo puncka - imenoval jo bomo Adriana. Itak mamo vse v plavi barvi :) Se spalnica je v plavi barvi... Saj je lepo bit nosec, sam zadnji mesec je pa kar huda..

soncece24 -> Jutranji čvek in kofi (11.7.2005 8:08:11)

Modra je tudi meni najbolj všeč, za fantka in punčko. Pa adriana je fuuuuul lepo ime. Da pa je zadnji mesec naporen pa vsi pravijo. Moja mami je mene 3 tedne prenosla, pa je rekla, da če bi ji kdo nož dal, da bi si sama carski rez nardila:)-

Anonimen -> Jutranji čvek in kofi (11.7.2005 8:11:10)

Ma sej ni tko hudoooo. Noooo....

Pravi tista, ki ni noseča (več) :)-:)-

smrka -> Jutranji čvek in kofi (11.7.2005 8:16:13)

Ah saj res ni hudo, razen tega, da se ponoci zbudis ene 2 ker moraš it v wc, komaj zaspiš te začne svrbet vamp poln strij, spiš lahko le na levem boku, te začne bolet se prevališ na hrbet pa spet nazaj na lev bok, greš na sprehod, pa komaj eno uro hodiš si že invalid 3 stopnje, po stopnicah komaj prideš ker dihaš kot vlak.. a čem še naštevat.. :) saj res ni tako hudo :)

Anonimen -> Jutranji čvek in kofi (11.7.2005 8:19:33)

Ni ne, pomisli kolk bi lohk blo hudo, če boš tri tedne čez rok :)-:)-:)-:)-

soncece24 -> Jutranji čvek in kofi (11.7.2005 8:19:57)

No, potem pa mi itak ne bo hudega, ko bom enkrat tak daleč, sem že navajena: grozno slabo spim in moja kondicija je na totalni nuli, na wc pa od nekdaj že hodim na minimalno 30 min. Se pravi, da sem celo življenje že noseča, pa trebuh mam tudi tam za en 5. mesec, samo je od papice:)-:)-

smrka -> Jutranji čvek in kofi (11.7.2005 8:26:14)

ah pozabla sem povedat da sem prve tri mesece skoraj spala na wc-ju zarad bruhanja in slabosti :)

Drgac saj se da prezivet, saj sem s kmetov doma!

soncece24 -> Jutranji čvek in kofi (11.7.2005 8:28:13)

:)-:)-

Pa saj bodo vse muke poplačane, ko boš :duda: k sebi stisnila.

smrka -> Jutranji čvek in kofi (11.7.2005 8:40:24)

to je pa res soncece!
a ti tud delas zdajle?

soncece24 -> Jutranji čvek in kofi (11.7.2005 8:42:52)

Ja, "delam", zdaj sem si ravno po :kava: šla na avtomat. flikam dopuste po vseh družinskih firmah. Saj ko dinarčki padejo je fino, samo ko je taki dolgčas. vsi so na dopustu, jaz pa pisarno čuvam pa telefone dvigujem. Pa danes je do zdaj ravno 1x zvonil.

Kak pa to, da si ti na švedskem? Služba al :love:?

smrka -> Jutranji čvek in kofi (11.7.2005 8:49:08)

Ah glavno da delas.. da mas kak dnarcek.. ja jest sem pa sm prsla ker sva z mojim :love: bla ze 3 leta v razmerju jest v slo on na svedskem. In sem glih diplomirala sluzbe po bogu nisem mogla dobit... potem sem pa rekla, grem pa na svedsko za en mesec,.. in ko sem prisla gor, sem zanosila... kaj mi je druzga potem preostalo kukr da sem ostala tukaj. Domotozje je preveliko...

Anonimen -> Jutranji čvek in kofi (11.7.2005 8:53:25)

Temu se reče izmenjava...:)-:)-:)-:)-

smrka -> Jutranji čvek in kofi (11.7.2005 8:55:01)

Temu se rece - nepremisljenost, ce mene vprasas za moj primer :)

soncece24 -> Jutranji čvek in kofi (11.7.2005 8:57:52)

ja, ja, domotožje je huda stvar. Pikec, vidiš zdaj, zakaj se jaz Bruslja otepam:)-

Smrka, kje pa si si našla ravno šveda? rajši bi si dalmatinca zahaklala, pa bi midve s pikec na dopust k tebi hodle:)-:)-

smrka -> Jutranji čvek in kofi (11.7.2005 8:59:01)

ja saj je moj ****ec Istrijan!!! Sam ko greva na morje greva pa v kak apartma tko da vas nemorva povabt.

india -> Jutranji čvek in kofi (11.7.2005 9:02:37)

Jutro, čvekice!
Mene je pa danes ta dežek tako lepo uspaval, da sva z Markom kar do pred pol ure dreto vlekla, preostanek familije pa pol pol, eni še spijo :muca::muca::muca:

Ja, Smrka, jaz nisem:nosecka:, pa sem nenehno na WC:)-, danes sem celo sanjala ponoči o tem, kako nikjer ni nobenga wc ja:)-

viv_ -> Jutranji čvek in kofi (11.7.2005 9:02:42)

Sam da se pofočkam:
- Mirna ima angino :((
- antibiotik
- en teden bolniške

dijo

soncece24 -> Jutranji čvek in kofi (11.7.2005 9:03:27)

Istrijan s švedske, poročen s slovenko, kaka kombinacija:)-

Jaz si pa apartma s sabo nesem - beri šotor, vsaj vem, kje bom spala;)

Kaj mate na švedskem tudi tako drek vreme? Tu ga tak sipa, da mam hlačnice do kolen mokre, pa sem samo od avta do vrat šla, pravo monsunsko deževje. Če bo na morju tako vreme, potem bo moj:love: cele 3 tedne samo jarke kopal, da se ne bomo vtopili, al pa bomo plavali, ko :racka:

soncece24 -> Jutranji čvek in kofi (11.7.2005 9:04:22)

O, viv!

To pa ni fajn, boga mala mirna. Pa saj bo boljše.

smrka -> Jutranji čvek in kofi (11.7.2005 9:05:54)

Tukaj je zacuda 27 stopinj, mi se prazimo tukaj :) ce bo tako padalo na morju bo boljse da apartma ne nostite s sabo :)

soncece24 -> Jutranji čvek in kofi (11.7.2005 9:06:09)

Miska, dobro jutro. Je fajn dolgo spat, ne? Jaz sem že od 5.50 pokonci. Je blo treba :kava: spit, pa v službo letet.
Zdaj boš sigurno zajtrk delala, daj mi pošli en sendvič, pa magari virtualni, ker sem lačna ko :hudicek:, malico mam pa komaj ob 10:((

india -> Jutranji čvek in kofi (11.7.2005 9:09:01)

Evo sončece: ne vem sicer, če ti bo pogodu: polnozrnat kruh, malo margarine, pa salama, sir, narezana paprika in paradižnik, zraven pa kefir!
Njami, zdaj sem pa še jaz lačna :)-

Ja, Smrka, ne vme, če nismo kar menjali, ponavadi so Švedi bolj trpeli hlad kot mi, zdaj pa je pri nas zima :(:(

Viv, hitro čajčke kuhat in revico cartat!:rozica::rozica:

soncece24 -> Jutranji čvek in kofi (11.7.2005 9:13:08)

o, hvala miška, to je bil naaaaaaaaajboljši sendvič, kar sem jih kdaj pojedla.

smrka -> Jutranji čvek in kofi (11.7.2005 9:14:24)

misika, saj vremenu se je cist zmesal.. tle nepomnijo vrocine take, po bosni in hrvaski pa toce ku zmesane padajo in lomijo hise, v slo pa dez... tko da se nemore okopavat solatka... ni kej :)

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>