Katy78 -> RE: hipoton (27.3.2010 18:24:38)
|
Naš je bil hipoton v trebušnem delu. V RA in na fth smo začeli hoditi pri 3 mesecih in razvoj je potekal odlično, skobacal, vsedel in shodil je zelo hitro. Dosleden handling je sicer zelo pomemben, ni pa dovolj. Ker zdaj vem, kako koristna je fizioterapija, bi na tvojem mestu šla h kakšnemu privat fizioterapevtu, da ti pokaže kakšno vajo, tako da lahko nekaj že sama naredita preden bosta prišla na vrsto v razvojni ambulanti. Midva sva bila v RA naročena pri 3. mesecih pa se mi je vseeno zdelo pozno, saj sem slišala, da je fino, da se s fth čimprej začne. Zato sva šla enkrat samoplačniško, kjer mi je fizioterapevtka rekla, da ni tako hudo, da ne bi mogla počakati še kakšen mesec, ko bova prišla na vrsto v RA, mi je pa vseeno pokazala par vaj. Drugače je pa tudi moj sin glavico od začetka obračal bolj v eno stran - motiviraj ga s kakšno igračko, in sicer tako, da mu jih kažeš na drugi strani, tako da bo moral obračati glavico tudi v drugo smer. Pri nas je zelo pomagalo, kmalu je glavico obračal enako v obe strani.
|
|
|
|