Sempervivum -> RE: koliko obrokov GH (4.4.2010 22:35:56)
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonalokar Imam 7,5 mesecev staro deklico in me zanima koliko obrokov GH in zraven še dojenej imate. Ker sem kar na hitr uvedla GH in se zdaj hoče hčerkica dojiti ponoči. imam pa 6 dojenej. in ob 7 je že lačna in je sadni obrok. ob 10 gre spat in je dojenej. ko se zbudi je malica. nato ob 13-14 je kosilo . ob 4 je malica. 6 večerja ob 7-7,30 je dojenje. ali sem prehitro uvedla Gh in je premalo dojenja. kajti noči so katastrofalne. samo na joški bi bila in bi jedla pr meni. al čem en obrok ukiniti in ji dati še pri meni[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] se bojim da ji kj škodim ker ima pri teh mesecih preveč GH. Če je pa lačna. prosim pomoč in nasvete Po moje ji ne more nič škoditi, če ima že dosti "normalnih" obrokov. Saj dojenje itak ne zadošča več. Moj je malo starejši od tvoje. Midva greva zelo počasi, ker je ful jedec, pa ga jaz malo bremzam. Kaj pa vem, imam pač tak občutek. Jaz kar precej upoštevam filing. Po moje je to kar najboljše - in zato menim, da kar delaš, delaš prav. Mi imamo: - ponoči in zjutraj še dojenje, - dopoldanska malica je sadje + joška, da zaspi - kosilo zelenjava + meso (zaspi v vozičku, ker greva potem vedno ven) - popoldanska malica je dojenje - večerjo sem uvedla pred kratkim, pol ure pred večernimi rituali, potem ponudim še joško, da zaspi Jaz mislim, da bomo pri nas imeli malo težav z uspavanjem, saj je zato zaenkrat nujna joška, ampak bomo že. Vse ob svojem času. Aja, da bi z GH šla nazaj na dojenje, se mi pa ne zdi smiselno. Srečno!
|
|
|
|