fionca -> RE: koliko porabite... (30.3.2010 18:46:51)
|
Jst načeloma tut pravim, če si lahko privoščiš ni problema...Samo jst vedno gledam vse stvari tudi s stališča ekologije, zato probam kupit samo tisto, kar res rabim. Ker že tko svinjamo po tem planetu, pol pa da imam še pet omar enih cot, k jih sploh ne nosim...ne hvala. Bravo, picolo1! Se včasih vprašam, če resnično taki primerki podarijo svoje cunje... oz. sem se v soboto sprehodila do mestne tržnice in greva s sinom mimo reveža, ki kleči na tleh in prosi za denar... Sin mu v roko položi nekaj kovancev, ker se mi človek smili... Uglajen gospod se začne pogovarjat z mano in reče, joj kako je srčkan tale vaš sin, ON BI PA TUD LAHKO ŠEL DELAT -tisti, ki je prosil za denar. Seveda, tisti, ki imajo na sebi robe za 300 EUR zagotovo ne bodo odstopili komu drugemu kakšnega kovanca... Priznam tudi jaz včasih kupim kakšen kos oblačila preveč, sploh ala H&M varianta, ker je nikakva kvaliteta... Torej to je pa kapitalizem; eni so odvisni od shopinga, drugi pa ne vedo, če bodo svojega otroka zjutraj lahko poslali sitega v šolo... Sem vam spet vrgla eno kost, a ne? Samo to, ne bom več komentirala...
|
|
|
|