Naja31 -> spanje v posteljici (11.7.2005 11:13:07)
|
Ej,pri nas je bilo isto. Če malo pobrskaš na RR, sem pdoobno spraševala na kakšen mesec nazaj. Pa mislim, da je bil isto star kot tvoja punčka. Na začetku je brez problemov spal v svoji posteljici, potem pa kar na enkrat ni bilo šans. Kakšnih 14 dni je spal pri nama, potem sem ga pa spet začela dajati v njegovo posteljico in je zdaj ok. Je pa res, da ga moram dati v posteljico uspavanega, drugace zacne jokati. Zelo redko sam zaspi. Jaz sem se full sekirala, ker je spal pri nama, potem pa sem na to gledala kot da moj mali pač potrebuje mojo bližino. Nekateri dojenčki so pač takšni in ni nič narobe če je celo noč pri meni. Jaz ga tudi vedno dvignem iz posteljice, ko zacne jokati. Enkrat sem ga pustila 5 minut, je bogi pikec cisto ponorel in sem ga potem komaj umirila. Zdaj pa ga se prvocasno dvignem in preprecim najhujsi jok. To, da bi zraven stala in ga bozala, medtem ko se on dere, pa ni šans. Že nekaj rabi, če tako hudo joka. Uf, kaj sem ti hotla napisati?:zmeden: To je samo faza. Ko bo malo zrasla, bo spala v svoji posteljici. Do takrat se pa veliko crkljajta. Lp, Naja
|
|
|
|