|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kolk ste idealne
26.3.2010 12:52:39   
Hope2
Kmalu bo poletjeuser posted image

Koliko izmed vas si lahko obleče zgornji in spodnji del koplak, da sta isti številki?

Skoraj vsaka štacuna prodaja kopalke samo kot par z isto številko. V svojem življenju mi take kopalke niso nikoli bile prav, modrc absolutno prevelik, rit absolutna premala. Modrc ohlapen in prazne luknje, na riti se zažira špehuser posted image

A sem samo jaz tak izvenserijska, da ni več trgovin, kjer lahko kombiniraš številkeuser posted image

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 26.3.2010 12:53:12 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kolk ste idealne
26.3.2010 12:54:18   
Anonimen
js mam ravn obratn problem...

(odgovor članu Hope2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
26.3.2010 13:00:01   
Urska09
Kopalke od Nancy se lahko kombinirajo. So pa user posted image drage.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.3.2010 13:00:53   
Julija08
Jaz kar dobim v isti številki, ampak je vse večje številke. user posted image user posted image

Sem baročno izpopolnjenauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.3.2010 13:01:31   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: Urska09

Kopalke od Nancy se lahko kombinirajo. So pa user posted image drage.

A res? Sem gledala lani v maxi-ju in se ne dajo. Kje se še lahko kupijo? Čakaš na akcijo, pa pol ne rabiš user posted image

(odgovor članu Urska09)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.3.2010 13:02:07   
urška76

IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

A sem samo jaz tak izvenserijska, da ni več trgovin, kjer lahko kombiniraš številkeuser posted image

Imam enak problem. Sem pa videla v ponedeljek v C&A, da lahko kombiniraš. Le barve mi niso potegnile, pa tud nisem se namenila kopalk kupovat, pa sem šla hitro mimo.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.3.2010 13:02:20   
Julija08
Ja jaz grem tudi vedno od Nancy iskat kar v Naklo v njeno trgovino. Pa dobiš ful ceneje, pa lahko so lanski modeli, ki so itak poceni.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.3.2010 13:04:17   
Hope2
NY je imel tudi to možnost, je bil moja ljuba štacuna ravno zato. Zadnjič me je pa skor kap, ko so bile vse poparane po istih številkahuser posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.3.2010 13:05:17   
majch
pa se samo kopalkeuser posted image , tudi bluze in majčke ostanejo pri meni prazne, hlače pa no comment...sej pajkice so moderne ane?user posted image

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu Julija08)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.3.2010 13:30:09   
čebelica01
IZVIRNO SPOROČILO: majch

pa se samo kopalkeuser posted image , tudi bluze in majčke ostanejo pri meni prazne, hlače pa no comment...sej pajkice so moderne ane?user posted image

ja majch ti pa nič komplicerat , pajkice ja , kaj pa misliš , pa še kako bi ti dobro stale ene zlate user posted image

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.3.2010 13:31:26   
Volga
Še nikoli nisem posebej zg. in sp. dela kupovala. Pač so gate malo bolj obtegnjene, modrc pa ravno prav.

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 11
26.3.2010 13:35:53   
čebelica01
IZVIRNO SPOROČILO: Volga

Še nikoli nisem posebej zg. in sp. dela kupovala. Pač so gate malo bolj obtegnjene, modrc pa ravno prav.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz pa moram zmeraj zg del posebaj sp del posebaj user posted image
sp del mam št 38-40 odvisno od modelov  zg del moram met pa št 85 B

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 12
26.3.2010 14:00:58   
Rožica I

IZVIRNO SPOROČILO: tedy

js mam ravn obratn problem...

Jaz tudi- sp. del kopalk 40, zgornji 44.
Ampak zdaj je normalno kupovat vsak del posebej, včasih je bil hudič- ko sem končno našla modrc, ki mi je bil prav- je bil sp. kopalk velik, kot za babice user posted image .

ROŽICA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
26.3.2010 14:25:32   
malecka_mateja
h&m ima tudi vsako posebej, pa calzedonia tudi pa veliko izbire ima.
jaz tudi tabim vsako drugo številkouser posted image

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 14
26.3.2010 14:37:19   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: Julija08

Jaz kar dobim v isti številki, ampak je vse večje številke. user posted image user posted image

Tukaj se vas je kar nekaj opisalo kot baročno izpopolnjena, pa me zanima, če sploh hodite kaj na morje oz. na plažo, ker kadar sem jaz na plaži so okoli mene same skuhice user posted image ...in tudi jaz sem baročno izpopolnjena...

(odgovor članu Julija08)
Neposredna povezava do sporočila: 15
26.3.2010 14:40:55   
čebelica01
jaz nisem baročno obarvana nisem pa tudi suha , seveda jaz sem skoz na plaži user posted image , jaz se ne dam motit , če tudi so same suhice okoli mene , se ne obremenjujem s tem , sem taka kot sem in sem čisto zadovoljna , edino zdaj sem malo na dieti, da se malo spucam in da pridem na 65 kg še dve kilce dol pa bo .

< Sporočilo je popravil čebelica01 -- 26.3.2010 14:41:34 >

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 16
26.3.2010 14:53:26   
TomTaylor
v Beti tudi dobiš posebej zgornji/spodnji del. Mi je kar v tolažbo, da nas je malo več ritastih tukaj user posted image

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

Neposredna povezava do sporočila: 17
26.3.2010 15:03:59   
Lunca1

IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

IZVIRNO SPOROČILO: Julija08

Tukaj se vas je kar nekaj opisalo kot baročno izpopolnjena, pa me zanima, če sploh hodite kaj na morje oz. na plažo, ker kadar sem jaz na plaži so okoli mene same skuhice user posted image ...in tudi jaz sem baročno izpopolnjena...

Ja grem na plažo, samo zadnje bikinike sem imela pa na sebi v 4. razredu OŠ. Skoz nosim cele.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 18
26.3.2010 15:13:42   
majch
IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

IZVIRNO SPOROČILO: majch

ja majch ti pa nič komplicerat , pajkice ja , kaj pa misliš , pa še kako bi ti dobro stale ene zlate user posted image

zlate, ja, bi ljudje mislili, da mamo po novem še eno sonceuser posted image

< Sporočilo je popravil majch -- 26.3.2010 15:14:01 >

I'm back and I'm bad.

Neposredna povezava do sporočila: 19
26.3.2010 15:16:00   
Lajči

Kmalu bo poletjeuser posted image

Koliko izmed vas si lahko obleče zgornji in spodnji del koplak, da sta isti številki?

Skoraj vsaka štacuna prodaja kopalke samo kot par z isto številko. V svojem življenju mi take kopalke niso nikoli bile prav, modrc absolutno prevelik, rit absolutna premala. Modrc ohlapen in prazne luknje, na riti se zažira špehuser posted image

Se dobi. Sicer nisem dobila v Lj., na drugi lokaciji, je pa iste variante prodajala ena štacuna v Šparu. In si lahko izbiral tudi med modeli. Sem ubodla oboje glih tapravo. Če ti pa model ni všeč, je pa tud druga pesem. user posted image  Pa ti katalogi Nec. in Quel. imajo tudi, saj tam pa tudi lahko zamenjaš, če vsaj veš približno, kaki modeli ti pašejo na postavo. Sam če greš 14 dni pred morjem, pol pojdi pa najbolj na nudl varianto. user posted image

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 20
26.3.2010 15:35:46   
end1

kopalke dobim v isti številki zgori in doli in sem kar se tega tiče idelanauser posted image , mal me *ebejo tisti šlaufki umes, so trije, meni pa da se ne potopim bi bil dovolj edenuser posted image ... se pa zato zdaj v bazenu v enodelnih kopalkah trudim, da si zmanjšam tudi to cifro, pa še paše...

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   [Brisano sporočilo]
26.3.2010 16:12:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu malecka_mateja)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
26.3.2010 16:13:03   
maya2
Jaz sem 'kombinirala' v Leclercu in pa Neckermanu

Nobody is perfect.

Hi! I'm Nobody

(odgovor članu end1)
Neposredna povezava do sporočila: 23
26.3.2010 16:27:23   
živa
Jaz sem letos ločeno kupovala v Emporiumu na razprodaji - nekatere firme, ne vse.

Lp,

živa

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 24
26.3.2010 16:42:52   
kaya2007
jaz vedno kupujem ločeno, drugače mi je modrc premajhen oz. hlače prevelike..mi pa še najbolj sedejo CK kopalke, včasih najdem tudi kaj v calzedoniji

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?