Splišni -> RE: capri 4 ali vario 6 pomoč!! (26.3.2010 9:36:27)
|
Capri vidim, da ima 2 spalnici, ločeni, vsaka je po 140, not 3 blazin ne boš zbasala, še 2 ne, razen če nimaš samonapihljive armiče, tista bosta šla, ker so široki 65 cm. Za 5 pa absolutno ni za spat. Tudi Vario ima ločeni spalnici, ampak tu je vsaj ena širša, ena pa prav tako široka 140. Tako da to bi bilo za 5. Ne vem, jaz tako velikih šotor ne bi kupovala. Raje vidim, da je spalnica malo večja, pa da je ena večja, ki se jo magari da pregradit. To lahko vidiš na unih skicah, ki so zrave podatkov. Če je črta med spalnicama prekinjena, črtkana, pomeni,d a se da dat steno ven in je potem en prostor vse skupaj, če pa je črta neprekinjena, potem sta pa prav dve spalnici. Mi imamo Ancono 5 in je res super šotor. http://www.sun-fun.si/slo/katalog/str_sotori/ancona.htm Spalnica je skupaj široka 3 mesre in je zato tudi zračna, ni vroče not. Samo zdaj kupujemo večji iglu, ker mi se selimo na 2 dni, takod a nam je tunel zoprno postavljat in podirat tako pogosto. Tako da Ancono prodajamo, če te mogoče zanima. Cena je 140 evrov.
|
|
|
|